Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii! Artista a plecat fără soțul ei

Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii!
Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii!

Artista a plecat într-o scurtă vacanță doar cu cei doi copii, fără soțul ei, asta pentru că acesta a fost nevoit să lucreze. Ce destinație a ales vedeta pentru acest weekend?

Andra Măruță nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultimele zile, lucru ce i-a pus pe fani pe gânduri. Din acest motiv, artista s-a văzut nevoită să le dea o explicație, așa că a pus mâna pe telefon și s-a filmat direct de pe șezlong. Ce destinație a ales pentru vacanța cu cei mici?

Citeste si: Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă: „Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez”

Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii!
Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii![Sursa foto: Instagram]

Andra, în vacanță fără Cătălin Măruță

Artista a mărturisit pe rețelele de socializare că a plecat în vacanță cu cei mici, Eva și David, dar nu și cu soțul ei. Cântăreața spune că prezentatorul TV nu a putut lipsi de la muncă, așa că a luat decizia de a pleca doar ea împreună cu copiii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andra a publicat pe rețele de socializare un filmuleț în care i-a salutat pe fani și le-a spus că se află într-o mini-vacanță cu cei mici, dar și că abia așteaptă ca și Cătălin Măruță, partenerul ei, să își ia liber să plece împreună în concediu.

„Bună, dragii mei. Vreau să vă spun că n-am mai postat nimic aici că n-am avut timp când să mai filmez că sunt tot timpul după copii, dar am găsit 10 minute să stau pe șezlong și să vă salut.

Sunt într-o mini vacanță, doar eu cu copii, Cătălin e la muncă...”, a spus Andra pe rețelele de socializare.

Destinația aleasă de vedetă pare să fi fost la mare, pe litoralul românesc, căci dacă era o vorba de plecarea din țară, cu siguranță ar fi fost prezent și Cătălin Măruță.

Citeste si: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii!
Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii![Sursa foto: Instagram]

Andra a slăbit 7 kilograme în două săptămâni

Recent, cântăreața a vorbit despre dieta care a ajutat-o să scape de 7 kilograme în nu mai mult de două săptămâni. Cu multă ambiție, sport și o alimentație sănătoasă, diva a reușit să ajungă la kilogramele pe care și le-a dorit, iar acum împărtășește secretul cu toate doamnele și domnișoarele.

„Eu în pandemie am mâncat foarte mult.

Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andra, primele declarații despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță: „Chiar este greu”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies