Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă: „Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez”

Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă
Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă

Prezentă în platoul emisiunii realizate de soțul ei, Andra a făcut o dezvăluire de-a dreptul surpinzătoare. Care este obiceiul lui Cătălin Măruță pe care artista trebuie să îl suporte zi de zi.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au o familie minunată, se iubesc enorm și sunt foarte fericiți împreună, însă la fel ca în oricare altă căsnicie, și ei au de ajustat unele lucruri. Care este obiceiul lui Cătălin Măruță ce o scoate din minți pe frumoasa artistă.

Citeste si: Andra, primele declarații despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță: „Chiar este greu”

Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă
Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă[Sursa foto: Instagram]

Andra, scoasă din minți de un obicei al lui Cătălin Măruță

Recent, Andra a lansat o nouă piesă, iar soțul ei, Cătălin Măruță, a invitat-o în platoul emisiunii pe care o prezintă, asta pentru a vorbi puțin despre noul ei proiect. La un moment dat, în timp ce făceau un test pentru a vedea cât de bine se cunosc, solista a izbucnit și a mărturit un obicei de-al soțului ei care o scoate pur și simplu din minți.

„Ce faceți? De ce? Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e? Eu de curând mi-am pus un aparat, niște gutiere, pe care nu le port tot timpul, deși ar trebui să le port 22 de ore din 24. Ei, atâta stă el pe telefon. Cât ar trebui să port eu aparatul”, a declarat Andra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cătălin Măruță, evident amuzat de întrebarea soției lui, a ascultat tot ce a avut de spus, iar mai apoi a rugat-o să repete.

„Deci cât?”, a întrebat Cătălin Măruță.

„Tu cam stai 22/24”, i-a răspuns artista.

„Câteodată chiar 25”, a completat soțul său.

Citeste si: Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă
Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă[Sursa foto: Instagram]

Andra, despre secretul relației perfecte

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de peste 16 ani și sunt căsătoriți de 14. Cântăreața spune că relația lor a evoluat foarte frumos, asta pentru că și-au declarat iubirea pe care și-o poartă de fiecare dată când au simțit nevoia, dar nu doar prin vorbe, ci și prin fapte.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am

îndrăgostit unul de celălalt.

Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe. Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit”, a mărturisit Andra.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Unde a plecat Andra, după ce s-a speculat că divorțează de Cătălin Măruță! Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă: „Andra, ești atât de frumoasă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies