Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut: „Mă umpleam de bube”

Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut
Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut

Artista a făcut dezvăluiri neașteptate despre parcursul său în carieră. Cu ce probleme s-a confruntat și cum a reușit să își revină?

Alina Eremia se numără printre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Până la vârsta de 28 de ani a reușit să își construiască o carieră de succes, iar acum se bucură de o comunitate impresionantă de fani care o urmăresc la orice pas. Pasionată de muzică de când se știe, Alina Eremia a urcat pe scenă încă de la o vârstă foarte fragedă, însă acest lucru nu i-a adus doar faimă și bani.

Până să ajungă o femeie împlinită din punct de vedere profesional și fericită pe toate planurile, vedeta s-a confruntat cu câteva probleme care i-au dat mari bătăi de cap.

Citeste si: Andreea Tonciu, noi detalii despre părinții ei! Mai divorțează sau nu cei doi: „După 40 de ani de căsătorie...”

Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut
Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alina Eremia, despre riscul celebrității

Invitată în podcastul realizat de Damian Drăghici, solista a vorbit despre răutățile de care a avut parte în parcursul său profesional. Alina Eremia a recunoscut că statutul de persoană publică îi determină pe alții să judece în loc să aprecieze.

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, dar este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva: ”De deșteaptă e frumoasă, aia care habar nu are să cânte, nu vedeți cât de nazală este”...

Toți avem calități și toți avem defecte. Am o problemă la nas”, spune Alina Eremia.

Citeste si: Andreea Mantea are din nou probleme de sănătate: „Nu vă arăt mai mult, că vă speriați”

Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut
Alina Eremia, despre problemele grave de sănătate pe care le-a avut[Sursa foto: Instagram]

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat artista

Presiunea pusă asupra propriei persoane a adus-o în pragul unei lupte grele cu problemele de sănătate.

În urmă cu mai mulți ani, mărturisește vedeta, a dezvoltat o urticarie care i-a dat mari bătăi de cap.

„La un moment dat, da (n.r. o rănesc comentariile răutăcioase). Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a mai spus îndrăgita artistă.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies