Alina Eremia: „Sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap”

Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat
Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat

Alina Eremia, artistă Global Records, a avut parte de un an intens, cu multe lansări de piese care au ajuns în topurile celor mai importante radio-uri comerciale din România.

Frumoasa Alina Eremia este în plin moment de ascensiune al carierei sale, muncește foarte mult, iar acest lucru se vede. De la ședințe foto, până la apariții publice și filmarea noilor videoclipuri, artista aflată mereu pe drumuri, a găsit totuși timp să rezolve un aspect îndelung amânat.

Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat
Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat

Citeste si: Dorian Popa, dezvăluiri INCREDIBILE despre relația cu Alina Eremia

Alina Eremia s-a operat!

 Așadar, anul acesta frumoasa blondină a reușit să își facă timp pentru ea și a eliminat o problemă medicală, prezentă în viața ei de foarte mult timp. După operația care vizează deviația de sept, aceasta declară că se simte foarte bine și, totofată, este foarte fericită. „La inceputul lui 2020, mi-am facut interventia de deviatie de sept și sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap și îmi îngreuna cântatul,” a menționat Alina Eremia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu a "mitraliat-o" fara milă pe Alina Eremia. Uite ce a putut să spună despre ţinuta purtată de aceasta la un eveniment. "Insistă să arate ca o curcă" FOTO!

În 2020, Alina și-a setat rezoluții clare

Pentru anul 2020, Alina Eremia are planuri mari: „Îmi doresc ca focusul meu să fie împartit în mod egal, asupra mea, a felului în care mă dezvolt și asupra muzicii, care

nu m-a dezamăgit niciodată. Urmează să revin în studio, pentru că am multe idei care s-au strâns în perioada asta, și sper să se materializeze într-un album anul acesta!”

Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat
Alina Eremia declară că este foarte fericită după ce s-a operat

Citeste si: Sore, dezvăluiri emoţionante despre Alina Eremia la emisiunea "Secrete de vedete"! Cele două artiste au o prietenie deosebită! Uite ce le-a unit pe viaţă!

Artista se pregătește de lansarea videoclipului piesei „Aripi de Vis” pe 23 ianuarie 2020.

Trailerul promite o poveste misterioasă de iubire pusă în scenă de echipa NGM Creative: Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DOP) și poate fi vizionat aici:

 

https://www.youtube.com/watch?v=_QZZZRY46GQ&feature=youtu.be



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Irina Rimes se transformă în extraterestru în cea mai jucăușă piesă de pe albumul „Cosmos”: „24:00”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies