Alina și Ilan Laufer, dezvăluiri din interior vieții de familie! Cine ia deciziile în casă? „Nu îmi place să iau eu deciziile importante, pentru că implică foarte multă responsabilitate.”

Alina și Ilan Laufer, dezvăluiri din interior vieții de familie! Cine ia deciziile în casă? „Nu îmi place să iau eu deciziile importante, pentru că implică foarte multă responsabilitate.”
Alina și Ilan Laufer, dezvăluiri din interior vieții de familie! Cine ia deciziile în casă? „Nu îmi place să iau eu deciziile importante, pentru că implică foarte multă responsabilitate.”

Soții Laufer au vorbit despre cum decurge o zi din viața lor cu doi copii mici.

Alina și Ilan Laufer și-au clădit o familie frumoasă alături de gemenii lor, dar și de fetița pe care blondina o are din mariajul cu Jorge. Cei doi parteneri formează un cuplu de invidiat și pe lângă viața profesională de succes, sunt și foarte implicați în creșterea și educația copiilor.

Ilan Laufer, cel care ia deciziile importante în familie

Citește și: „Dacă ești pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!” Alina Laufer, despre divorțul de Jorge! Ce s-a întâmplat imediat după?

Alina și Ilan Laufer, dezvăluiri din interior vieții de familie! Cine ia deciziile în casă?
Alina și Ilan Laufer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv.” Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii, după ce s-au mutat în casă nouă

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În cadrul unui interviu acordat recent, cei doi soți au oferit detalii din interiorul mariajului lor, dezvăluind faptul că Ilan Laufer este cel care ia deciziile importante în familie.

Alina Laufer: Nu îmi place să fiu eu cea care ia deciziile importante pentru viața noastră, pentru că implică foarte multă responsabilitate. El este mult mai echilibrat, cu experiență de viață și cu viziune de ansamblu mult mai mare decât mine.

Eu văd acolo o bucățică, știu că pe aia trebuie să o fac bine, dar nu am o imagine de ansamblu atât de bună.

Ilan Laufer: Când vine vorba de decizii, de obicei le luăm împreună. Poate le inițiez eu de cele mai multe ori, dar nu prea iau decizii singur. Ne consultăm, dar Alina lucrează foarte mult alături de mine când implementăm o decizie.

Nu o fac singur și din punctul ăsta de vedere este de mare ajutor
.”, au dezvăluit soții Laufer.

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

Cum fac față Alina și Ilan Laufer provocărilor din viața cu doi copii mici?  

Alina și Ilan Laufer, dezvăluiri din interior vieții de familie! Cine ia deciziile în casă?
Familia Laufer[Sursa foto: Instagram]

Cei doi parteneri nu beneficiază de bone, dorindu-și să se ocupe exclusiv de creșterea și educația copiilor.

Noi nu avem bone și programul nostru este destul de încărcat. Pe lângă munca pe care trebuie să o depunem la birou, la firme, la proiectele pe care le avem, la ora 17:00 cel târziu luăm copiii de la grădiniță și până seara la ora 21:30-22:00 când îi culcăm, până le dăm de mâncare,

îi plimbăm, îi spălăm, ieșim cu ei în parc și așa mai departe, ne ocupăm non-stop de ei. Dimineața la fel, ne trezim cu jumătate de oră înaintea lor, îi pregătim. Eu trebuie să scot și câinele. Alina îi pregătește de dimineață, iar weekendurile, de cele mai multe ori sunt mai grele decât zilele din timpul săptămânii, pentru că atunci suntem cu ei de dimineață până seara și sunt foarte solicitanți .”, a povestit Ilan, în cadrul emisiunii lui Mădălin Ionescu. 
  



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Dana Rogoz, dezvăluiri din viața de familie! Cum reușește actrița să păstreze flacăra iubirii aprinsă cu soțul său? „Ne-am dat seama că și pentru mine și pentru Radu contează foarte mult.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum se înțelege Medana cu fostul soț după atâția ani de la despărțire: „El a rămas încă important”

Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în timp ce o aștepta pe Isa de la școală? „Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete. Efectiv nu înțeleg. Frate, putem să fim mai civilizați?”

Nuntă de poveste în Istanbul! Celebra actriță Meriç Aral, care a jucat în serialul turcesc Destăinuiri, s-a căsătorit cu renumitul actor Serkan Keskin, pe care publicul l-a cunoscut în producția Doctorul minune

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies