„Dacă ești pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!” Alina Laufer, despre divorțul de Jorge! Ce s-a întâmplat imediat după?

„Dacă ești pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!” Alina Laufer, despre divorțul de Jorge! Ce s-a întâmplat imediat după?
„Dacă ești pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!” Alina Laufer, despre divorțul de Jorge! Ce s-a întâmplat imediat după?

Alina Laufer a vorbit despre Jorge, la 12 ani de la divorț.

Alina Laufer și Jorge au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani și din rodul iubirii lor a apărut o fiică, Karina. În urmă cu 12 ani, însă, Alina și Jorge au hotărât să meargă pe drumuri separate, traversând o perioadă dificilă din viața lor.

Acum, fiecare dintre ei a ajuns să își refacă viața în compania altei persoane.

Jorge este căsătorit cu Ramona Podrea și au împreună un băiețel, iar Alina este la rândul său căsătorită cu Ilan Laufer și sunt părinți de gemeni.

Alina Laufer, plină de speranță după divorțul de Jorge

Citește și: „Mașina s-a oprit brusc de la viteza la care eram, nu am apucat să frânez. Șocul a fost foarte mare, au sărit airbag-urile.” Ilan Laufer a povestit despre evenimentul traumatizant prin care au trecut

Alina Laufer, despre divorțul de Jorge! Ce s-a întâmplat imediat după?
Alina Laufer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv.” Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii, după ce s-au mutat în casă nouă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La 12 ani de la divorț, blondina a făcut dezvăluiri neașteptate despre despărțirea de artist.

Alina Laufer a mărturisit că nu a încetat niciodată să creadă în iubire și că a fost deschisă către o nouă relație.

„Eu zic că nu poți să nu îi dai o șansă iubirii atunci când ești un anumit tip de persoană! Mie îmi place să iubesc, iubesc viața, îmi iubesc familia, soțul, copiii și ceea ce fac! Contează ce gen de persoană ești! Dacă ești mai pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire!

Niciuna, nu am avut! (n.r. frici) În general nu sunt speriată! Din contră, am considerat că am de unde să învăț, adică din greșelile trecutului, să nu le mai repet în viitor! Am considerat că a doua oară o să fie și mai bine! Sunt foarte încrezătoare, niciodată nu văd jumătatea goală a paharului!”, a declarat Alina Laufer, pentru  Ego.ro.

Alina Laufer, despre momentul în care l-a cunoscut pe Ilan Laufer

Alina Laufer, despre divorțul de Jorge! Ce s-a întâmplat imediat după?
Alina și Ilan Laufer, alături de cei doi copii ai lor [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

La scurt timp după despărțire, Alina l-a cunoscut pe actualul său soț, Ilan, care a convins-o rapid că este bărbatul alături de care să ajungă din nou în fața altarului.

Blondina susține că nu a stat foarte mult pe gânduri, ci a primit cu brațele deschise o nouă poveste de dragoste în viața sa, învățând din experiențele negative din fost căsnicie.

Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură, eram tânără, aveam un copil mic și îmi doream să am o familie! Nu m-am văzut o mamă singură niciodată. Nu sunt acest gen! Le admir pe femeile care pot să facă lucrul acesta, dar depinde de persoană.

În niciun caz nu mi-a fost frică să mai intru într-o nouă relație. Mi se pare că orice eșec în viață este menit să te învețe ceva! Atunci, te consideri mai înțelept după și chiar așa a fost! M-am maturizat foarte mult după divorț, am privit lucrurile altfel! Mi-a folosit totul în căsnicia care a urmat!(...) m avut norocul să îl cunosc pe Ilan imediat. Atunci, am simțit că este o persoană potrivită și că pot să îmi construiesc o familie alături de el! Normal că dacă aș fi simțit ceva la adresa copilului, nu aș fi luat decizia de a ne căsători! A fost o decizie luată cu tot sufletul și pot să spun că nu m-aș vedea mai împlinită și mai fericită decât sunt acum !”, a mai spus Alina Laufer, pentru aceeași sursă.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place! Mie îmi plac femeile care își văd de treaba lor.” Silviu Prigoană nu își dorește o femeie inteligentă. Ce calități trebuie să îndeplinească, în schimb?

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies