Cine este Ramona Prodea, soția lui Jorge. „La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase.”

cine este ramona prodea
Cine este Ramona Prodea

Ramona Prodea este o o femeie împlinită, care se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și personal. De câțiva ani blondina a intrat în atenția publicului, de când a început o relație frumoasă de iubire cu Jorge.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Ramona Prodea, ce vârstă are, cu ce se ocupă, dar și detalii surprinzătoare din viața ei personală.

 Ce vârstă are Ramona Prodea

Citește și: „Este manager pe 13 țări în Europa de Est. Câștigă mai mulți bani decât mine.” Jorge a spus lucrurilor pe nume! Soția sa, un manager de succes! Artistul a fost acuzat că s-a căsătorit pentru bani

ramona prodea
Ramona[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ana Porgras. "Toate experiențele pe care le-am trăit încă de la vârsta de 18 ani, m-au făcut să fiu omul de astăzi!”

Până la vârsta de 50 de ani, Ramona se poate declara o femeie împlinită. Blondina are succes în afaceri, ocupând o poziție importantă. Soția lui Jorge este manager regional pentru Europa de Est și zona Adratică la o companie ce produce microprocesoare pentru calculatoare.

Compania este una dintre cele mai importante din lume din acest sector, având în subordine o mulțime de țări.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ramona Prodea și Jorge

jorge si ramona prodea
Jorge si Ramona Prodea[Sursa foto: Instagram]

Relația dintre Ramona și Jorge a fost intens criticată din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. Soția vedetei este cu 10 ani mai în vârstă decât în el, însă Ramona și Jorge nu au considerat niciodată acest aspect ca fiind un impediment.

Cei doi au o relație de mai bine de un deceniu, iar în anul 2013 și-au unit destinele. La vârsta de 50 de ani, partenera de viață a lui Jorge arată incredibil.

„E a are programul ei, suntem totuși recunoscători că suntem flexibili din punctul acesta de vedere și avem joburi, ne plac și muncim cu pasiune și avem și timp liber pentru copii în primul rând, că noi mai găsim o seară romantică după 12 noaptea, după ce adorm copiii, dar suntem din ce în ce mai atenți la cum să le oferim copiilor

opțiunile de care au nevoie ca să evolueze .”, a mărturisit Jorge.  

Copiii Ramonei Prodea

jorge sotie
Jorge și soția[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ramona și Jorge s-au întâlnit în momentul când fiecare avea un copil din vechea relație. Înainte să se căsătorească cu Ramona, Jorge a avut o relație cu Alina Laufer, iar așa s-a născut fiica lui, Karina. Și actuala sa soție avea o fată pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, Ramona și Jorge și-au dorit să aibă și un copil din iubirea lor. Așa s-a născut fiul lor, David, în urmă cu 6 ani.

 Chiar dacă Ramona nu obișnuiește să apară prea des în lumina reflectoarelor, relația lor este una dintre cele mai apreciate din showbizul românesc.

„Am văzut că ei îi plac gesturile mărunte și dese, adică îi plac serviciile, limbajul iubirii ei este despre servicii: să mă duc să fac nu știu ce, să o ajut să meargă nu știu unde, să o las undeva, să se întoarcă cu mine.

La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase. Dar, așa, suprize wow, ce își imaginează lumea, o vacanță nu știu unde, nu am fost niciodată genul acesta. Poate un film undeva noi doi. Uite, am luat-o pe soția mea anul acesta și am plecat amândoi 3 zile, fără copii, așa, fără să o anunț. Am fost undeva în țară, dar am vrut să stăm doar noi doi. Ne place foarte mult la munte, vrem să mai mergem la munte, dar nu avem când. Weekendurile sunt ocupate, eu am evenimente, ea în timpul săptămânii nu poate și atunci rămânem noi la final.”, a povestit Jorge. 

 Jorge a cunoscut-o pe Ramona când încă era într-o relație cu Alina, moment în care au interacționat în scop profesional. Jorge a mărturisit că după divorț, Ramona a reprezentat un real sprijin pentru el, fiindcă a trecut printr-o perioadă cumplită atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar. Artistul a povestit faptul că după separarea de Alina Laufer, el nu își mai dorea să se recăsătorească, însă conexiunea pe care a avut-o cu actuala soție l-a făcut să își schimbe planurile.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Elena Ionescu. „Mi-am crescut copilul cu respect față de mine.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies