„Anul viitor o să fiu mămică.” Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?

„Anul viitor o să fiu mămică.” Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?
„Anul viitor o să fiu mămică.” Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?

Ramona Olaru a făcut declarații neașteptate despre o viitoare sarcină.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute dive din showbizul românesc, reușind să câștige simpatia publicului prin intermediul carismei de care dă dovadă, al aspectului său fizic, dar și al felului său de a fi, mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă se bucură de succes din punct de vedere profesional, asistenta TV a avut de-a lungul timpului parte de întâmplări neplăcute pe plan sentimental.

Vedeta a trecut printr-un divorț și mai multe relații eșuate, fiind pregătită să ajungă pentru a doua oară în fața altarului alături de Cătălin Cazacu, însă, din păcate, ea și sportivul și-au spus adio.

Cu toate acestea, diva nu și-a pierdut speranța și a continuat să-și caute mare sa iubire. În momentul de față, Ramona Olaru trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat misterios.

Vedeta a făcut declarații neașteptate despre o posibilă sarcină în cadrul podcastului „ Vorba lui Jorge ”.

Ramona Olaru, pregătită să devină mămică

Citește și: „Nu aduc pe nimeni la mine în casă. O să fiu foarte atentă cine o să-mi calce pragul.” Ramona Olaru a luat o decizie radicală cu privire la noua sa locuință! Când se va muta asistenta TV?

Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei.” Ramona Olaru s-a trezit cu poliția la ușă. Ce i s-a întâmplat vedetei

Asistenta TV a mărturisit că își dorește să aducă pe lume un copil în viitorul cât mai apropiat.

Anul viitor o să fiu mămică. Am zis că pornesc de final de 2023 procesul. S-au deschis căile pentru direcția asta încă de prin septembrie .”, a declarat Romana Olaru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?

Ramona Olaru, declarații neașteptate despre o viitoare sarcină! Cine este bărbatul alături de care va aduce pe lume un copil?
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Întrebată dacă actualul său iubit va fi și tatăl viitorului său copil, Ramona Olaru a răspuns cu reticență. Vedeta este hotărâtă să cunoască cât mai mulți bărbați, pentru a-și găsi partenerul potrivit.

Asta nu pot să spun deocamdată (nr.

dacă o să aibă un copil cu actualul său iubit). Încă mai aștept să primesc niște chestii. Trebuie să le dai șanse că dacă nu le dai șanse, nu vezi. Cel puțin trei luni minim în care să vezi cum se comportă, ce îți oferă, ce principii și ce valori are. Dacă nu e ok, după aceea o să ies cu altcineva care o să apară în viața mea și mi se va părea deschis.
Dacă mă vedeți acum cu un om și peste două luni cu alt om, nu înseamnă că sunt vagaboandă, înseamnă că vreau să cunosc un om ok. Altfel nu ai cum să îl cunoști, dacă nu te duci să te întâlnești cu el, să îl vezi, să vorbești. Asta înseamnă să cunoști oameni, să ieși la întâlniri
.”, a mai spus Roman Olaru.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Salvarea nu a venit la timp și nu a vrut să îl ia la spital! Dacă l-ar fi luat, astăzi ar mai fi trăit. L-au lăsat acolo să se zbată, să sufere.” Andreea Bănică, despre decesul tatălui său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies