„După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv.” Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii, după ce s-au mutat în casă nouă

„După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv.” Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii, după ce s-au mutat în casă nouă
„După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv.” Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii, după ce s-au mutat în casă nouă

Recent, Alina Laufer a fost în culmea fericirii, deoarece a reușit să se mute din vechea casă, iar acum se bucură din plin de noua locuință.

La doar doi pași distanță de grădinița gemenilor lor, Davina și Nathaniel, și aproape de parcul Herăstrău, soții Laufer sunt extrem de mulțumiți și consider că nu putea fi mai perfect de atât.

Citește și: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericii, după ce s-au mutat în casă nouă

 În timp ce casa lor de la Cornu este alăturată casei mamei Alinei, au finalizat și construcția noii lor case din Băneasa și de abia așteaptă să înceapă un nou capitol.

Aceștia au amenajat casa exact așa cum și-au dorit și sunt foarte fericiți de rezultatul final. Gemenii au primit cea mai camera din casă, pentru a se simți bine, dar și pentru a avea unde să își țină jucăriile.

Alina și familia ei au trecut prin 8 mutări în ultimii 10 ani, dar această casă le place și speră că aceasta va fi ultima, chiar dacă „pentru totdeauna" este relativ pentru ei. Indiferent de locul în care se mută, ei se simt bine împreună, deoarece viața i-a învățat să se adapteze oriunde ar fi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„M-am mutat în casă nouă, sunt fericită! Suntem experți în mutat! După 10 ani împreună ne-am mutat de 8 ori dar ne place lucrul ăsta și sperăm că acum este definitiv, dar  acest pentru totdeauna este relativ pentru că noi suntem o familie și ne simțim bine oriunde ne mutăm împreună. Viața ne face să ne relocam și să ne adaptăm mereu, oriunde ne mutăm și ne aflăm.

Cel mai important la această mutare este că avem grădinița la două minute distanță de casă. Chestia asta cu mutările este o pasiune pe care nu pot să  descriu, doar că e totul nou și frumos, încerci să fie totul pentru totdeauna, dar nu știi dacă o să fie, așa  e la noi cu mutatul. În România, atunci când se mută lumea, toți sunt obișnuiți să rămână acolo pentru totdeauna dar chiar și dacă nu e așa, în ceea ce privește locuința, este ok.
Noua ne place să ne mutăm des și să schimbăm peisajul”, a
povestit Alina Laufer, pentru click.

În weekenduri merge cu toată familia la Cornu

Vedeta a spus că aproape în fiecare weekend se deplasează la Cornu, unde aerul este curat și îi place foarte mult.

„Aproape în fiecare weekend mergem la Cornu, este aer curat și ne place.

Stăm deja în casa pe care ne-am făcut-o, e perete în perete cu a mamei, ne place mult acolo, ne place Câmpina, lumea deja ne cunoaște, ne plac cofetăriile de acolo, restaurantele, totul e mai ieftin decât în București”, a mai spus Alina Laufer.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Doar asta mâncam la regim”. Alina Laufer, despre kilogramele pe care le-a dat jos după naștere

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este ALINA LAUFER, soția lui Ilan Laufer. "Am decis că este mai bine pentru noi să locuim aici pentru că Ilan călătorea oricum o dată la două luni de zile"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies