„Doar asta mâncam la regim”. Alina Laufer, despre kilogramele pe care le-a dat jos după naștere

„Doar asta mâncam la regim”. Alina Laufer, despre kilogramele pe care le-a dat jos după naștere
„Doar asta mâncam la regim”. Alina Laufer, despre kilogramele pe care le-a dat jos după naștere

Alina Laufer a slăbit 12 kilograme, după ce a născut gemeni, doar într-un singur an. Fosta soție a lui Jorge a povestit ce mânca pentru a ajunge la greutatea pe care și-a dorit-o în această perioadă de timp.

Dieta minune a Alinei Laufer

În momentul prezent, Alina Laufer este foarte mândră de felul în care arată și se simte foarte bine în pielea ei, dar pentru a se menține așa bine trebuie să facă anumite sacrificii. Vedeta reușit să slăbească 12 kilograme mâncând doar supe, salate și carne pe grătar.

Alina Laufer
Alina Laufer a slăbit 12 kilograme[Sursa foto: Instagram]

„Eu sunt la o cură de slăbire continuă de un an.

Am dat 12 kilograme jos, nu mănânc nimic altceva decât supă și salate și din când în când un grătar. Fac o oală de supă pe săptămână, de 20 de kilograme, cam așa. Supă din tacâmuri, de găină de curte, de la mama, sau din piept de curcan. Pun și găluște de gris, albitură, morcovi. O fac o dată pe săptămână și doar asta mâncăm la regim. Și eu, și Ilan, soțul meu.
Amândoi am slăbit câte 12 kilograme. Altceva nu, mai facem și grătar de pulpe de pui dezosate, salate, dar fără dulce deloc. Așa m-am chinuit să slăbesc și fac o foame… Dar rabd dacă vreau să arăt bine! Acum un an aveam 63 de kilograme, acum am 51!”,
a spus vedeta.

Citeste si: Secretul unei mămici care a trecut prin trei sarcini. Femeia a slăbit aproape 100 de kilograme

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta  a făcut și sport

Vedeta a avut un program foarte pus la punct, iar pe lângă dieta drastică pe care a ținut-o, a făcut și sport. Ea are acasă mai multe aparate și le folosește de fiecare data când are ocazia. În momentul de față este foarte mulțumită de felul în care arată și își dorește să se mențină așa.

Alina Laufer este o persoană matinală, iar dimineața se trezește la ora 6:45 și își pregătește copiii pentru grădiniță și școală. Se poate declara un om fericit, deoarece are alături de ea persoanele cele mai dragi și se poate bucura în fiecare moment de copiii ei.

Citeste si: Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies