Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!

Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!
Am aflat adevărul! De ce s-a îmbrăcat Gabriela Cristea în rochie de mireasă la botezul fetiței sale!

Gabriela Cristea a ales să fie poarte o ținută de nuntă în ziua în care a creștinat-o pe mezina ei, Thea Iris Selena

La două săptămâni de la nuntă, Gabrielei Cristea și Tavi Clonda au mai organizat un eveniment important în familia lor, și anume micuța lor, Thea Iris Selena, a fost este creștinată.

Dacă pentru nunta de acum două săptămâni, vedeta a ținut ca evenimentul să fie unul restrâns, cu o petrecere relaxată, alături de prietenii apropiați, în curtea casei, ei bine, pentru botezul mezinei, pregătirile au fost fastuoase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa Judele! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante şi prezintă DOVEZI!

Citeste si: Bianca, în scandal cu Ligia din cauza lui Livian: "Noi ne cunoaștem dinainte ca tu să ai o relație cu el"

Gabriela Cristea s-a îmbrăcat în rochie de mireasă la botez! ”Am vrut să păstrez tradiția familiei”

Micuța Iris a fost botezată la o biserică de fițe din Corbeanca, de două perechi de nași, cuplul Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu, nașii de botez și ai Victoriei, dar și Tudor, nepotul prezentatoarei și o prietenă apropiată.

Biserica a fost împodobită special pentru eveniment, iar cristelnița a fost ornată cu flori de iris. Trusoul de botez al fetiței Gabrielei Cristea a fost și el tot alb, aranjat cu dantelă și inscripționat cu numele micuței.

Ce a surprins însă la eveniment a fost decizia celebrei mămici! Gabriela Cristea s-a îmbrăcat în rochie de mireasă la botez, dar totul avea să aibă o…explicație. ”Am dorit să mă îmbrac iarăși ca la nuntă și să îmi surprind invitații.

Alegerea mea vestimentara a avut însă o legătură de suflet, și nu de altă natură. Poate puțini îți amintesc că pentru același gen de ținută, am optat și la botezul primei noastre fetițe, Victoria și așa am vrut să fie și acum, la Iris. Am păstrat cumva tradiția petrecerilor familiei Clonda și vreau să spun că a fost minunat. O seară de vis, cu petrecere, muzică, dans și oameni frumoși", avea să povestească prezentatoarea TV.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Roman, decizie radicală, după șapte ani: „Clar va fi altă viață”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies