Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!
Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Jador conduce o maşină de lux! Paparazii l-au surprins când o alimenta!

Jador se bucură de un succes incredibil în carieră de când a intrat în casa Puterea Dragostei. Artistul cu aproape 600.000 de urmăritori pe instagram are concerte în toată ţara, dar şi în străinătate unde este primit ca un adevărat superstar.

 

Jador conduce o maşină de lux! Bolidul are culoarea muştarului!

Publicul solistului este predominant feminin, artistul fiind acum un burlac râvnit care primeşte tot felul de propuneri mai mult sau mai puţin...ortodoxe.

Şi de ce nu ar fi, că doar e celebru, tânăr, cu perspective în industria muzicală şi conduce o maşină de lux care iese în evidenţă oriunde.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ după despărţirea de Alex Zănoagă! Vezi dacă a vrut să se întoarcă la Jador! "Am ales să plec"

Bolidul are culoarea muştarului, cu elemente strălucitoare în vopsea. Din câte spune proprietarul, autoturismul este unic în România şi se potriveşte perfect cu personalitatea expansivă a solistului.

Paparazzii l-au surprins pe interpretul piesei "Mireasa", la benzinărie, când îşi alimenta, zâmbitor, "bijuteria" pe patru roţi.

Citeste si: Jador, atacat crunt de Simina! El i-a spus că o iubeşte şi că o aşteaptă, iar ea l-a "sfâşiat"! Nu a mai suportat şi i-a zis adevărul!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Jador și Alex Zănoagă s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies