„Am avut grețuri în ultima perioadă.” Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată

Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată
Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată

În ediție de ieri, Ionuț a fost cuprins de emoții, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată. Iată care a fost reacția concurentului, dar și ce s-a întâmplat în concurs!

După ce în ediția de miercuri au existat tensiuni între Alin și Bianca, deoarece tânăra s-a supărat că acesta nu o ascultă cu atenție, în ediția de ieri, Larisa și Ionuț au fost puși la încercare. Iată care a fost reacția concurentului, după ce Larisa i-a spus că vor avea un copil împreună!

Citește și: Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Brașov

Cum a reacționat Ionuț, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată

Larisa i-a pus la cale o farsă lui Ionuț, chiar de la prima oră a dimineții și i-a spus că în ultima perioadă a avut grețuri și că este însărcinată.

Concurenta a fost cuprinsă de emoții și curioasă de reacția iubitului ei. Ea i-a spus că este însărcinată și l-a pus pe Ionuț în fața faptului împlinit, deoarece a vrut să vadă dacă poate trece testul suprem relației lor.

Larisa le-a povestit fetelor ce își dorește să facă și a cerut permisiunea producției pentru a-și pune planul în aplicare.

După ce Ionuț și-a făcut apariția în casa fetelor, Larisa l-a primit cu zâmbetul pe buze și i-a spus că vor să aibă o discuție serioasă, deoarece are o să îi dea o veste importantă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Să nu întrecem măsura.” Mesajul emoționant al lui Iancu Sterp, la care mama Geta i-a atras atenția

Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată
Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe

Care a fost dialogul dintre cei doi

„Larisa:Am avut în ultima perioada grețuri! Vorbesc foarte serios! Ascultă-mă un pic! N-am avut cum să vorbesc cu ține! Nu știu dacă o să fie totul ok, e la început, dar îți zic sincer, sunt însărcinată! Uită-te în ochii mei, pe

bune, vorbesc foarte serios!

Ionuț: Nu te cred!

Larisa: De ce nu mă crezi? Tu crezi că vin eu cu chestii de astea aici în emisiune? Va rog frumos să-mi aduceți încă un test să-l fac în față lui Ionuț!”, a fost o parte din discuția celor doi.

Larisa a părut foarte credibilă în fața lui Ionuț, iar după ce i-a spus la ureche că este însărcinată, concurentul a crezut-o, dar peste puțin concurentul și-a schimbat din nou părerea și nu a crezut-o că vor

avea un copil împreună.

Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată
Cum a reacționat Ionuț, din Casa iubirii, după ce Larisa i-ar fi spus că este însărcinată[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Kinga, după eliminarea din Casa Iubirii



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”Casa Iubirii” a primit o nouă veste neașteptată! Larisa, dezvăluire șocantă: ”Îți zic sincer, sunt însărcinată” Aflați cum a reacționat Ionuț, joi, 17 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies