„Am crezut că e Denisa.” Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online. Fanii au fost copleșiți de emoții

„Am crezut că e Denisa.” Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online. Fanii au fost copleșiți de emoții
„Am crezut că e Denisa.” Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online. Fanii au fost copleșiți de emoții

Mariana, sosia Denisei Răducu, continuă să provoace controverse în mediul online prin postările sale.

Admiratorii regretatei artiste nu pot ignora asemănarea izbitoare dintre Mariana și Denisa, iar tânăra primește atenție și aprecieri pentru clipurile video pe care le încarcă pe TikTok, unii dintre acestea fiind realizate pe melodii vechi ale artistei.

Citește și: Ce a dezvăluit tatăl Denisei Răducu, la 5 ani de la moartea artistei

Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online

În secțiunea de comentarii, fanii au făcut remarci privind asemănarea uimitoare dintre Mariana și Denisa, unii chiar mărturisind că au crezut pentru o fracțiune de secundă că Denisa a revenit la viață.

„Pentru o secundă, am crezut că e Denisa”, „Mi s-a făcut pielea de găină. Semeni izbitor”, „O vedeam pe Denisa.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor surprinși de asemănarea dintre cele două.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online
Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online[Sursa foto: TikTok]

Tatăl Denisei Răducu, răpus de durere chiar și la aproape 5 ani de la moarte fiicei sale

Chiar și la mai bine de 5 ani de la moartea Denisei Răducu, părinții acesteia sunt încă devastați de durere.

Tatăl artistei a dezvăluit recent că vizitează mormântul fiicei sale o dată la două zile și că în toată casa are tablouri cu fiica sa fericită și aranjată pe scenă. Durerea pe care o simt părinții este reflectată în glasul lor și în felul în care își amintesc cu drag de fiica lor pierdută.

„Ce să fac? Sunt cu serviciul, cu casa, cu ale mele. Nu am cum să trec niciodată peste moartea fiicei mele.

Au trecut cinci ani și jumătate, de atunci, foarte greu, inexplicabil de greu. De când s-a întâmplat tragedia asta...din două în două zile merg la cimitir la ea să îi aprind o lumânare pentru că îmi este frică să nu ia cavoul foc...știți povestea cu cavoul care i-a luat foc după ce a fost înmormântată, în primul an de la o lumânare, nu? A fost un șoc pentru mine!  Mi se rupe inima de dorul fiicei mele, dar nu am ce să fac, trebuie să accept viața asta care nu este de multe ori corectă.
Atunci când merg la cimitir la ea nu îi fac poze la mormânt pentru că nu pot să le am în telefon. Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon. Am tablouri cu Denisa în casă, atunci când era bine, era pe scenă, era veselă și aranjată. Nu îmi doresc să am imaginea ei altfel”,
a declarat Emilian Răducu pentru Click!.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online
Mariana, sosia Denisei Răducu a reapărut în mediul online[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri după ce a pierdut drepturile de autor ale fiicei sale: „Când mor, vreau să fiu îngropat lângă fetița mea”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

”Am crezut că viața s-a terminat pentru mine.” Adriana Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre copiii ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies