„Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru.” Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

„Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru.” Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV
„Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru.” Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Sinceritatea și naturalețea de care a dat dovadă au ajutat-o să ajungă la inimile celor de acasă. Așadar, fiecare emoție a vedetei trece mereu dincolo de micile ecrane, iar oamenii care o urmăresc plâng sau râd în același timp cu ea.

Citește și: Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani. “Aparențe fragile, cu un caracter de fier.”

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV

În emisiunea matrimonială pe care o prezintă, Gabriela Cristea s-a emoționat foarte tare și nu a mai ținut cont de camerele care o filmau. Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi, după ce a văzut un material legat de una dintre concurentele emisiunii și frații săi.

Vedeta a plâns în fața celor prezenți în platou, după ce a văzut un material legat de una dintre concurentele din emisiune și frații săi.

Venirea celor doi în emisiune, tocmai de departe, pentru a-și susține sora, a emoționat-o profund pe vedetă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea a fost profund impresionată de legătura celor trei frați din platou și s-a dus cu gândul spre viitor, deoarece exact așa își dorește să își crească și ea fetele.

Gabriela Cristea își dorește ca micuțele ei să fie unite, să iubească, susțină și să se respecte, exact cum au făcut cei frați din cadrul emisiunii pe care o moderează.

Prezentatoarea TV  spus că, din perspectiva ei, asta înseamnă familie și legătura dintre frați ori surori. Ea își dorește ca Iris și Victoria să fie mereu aproape una de cealaltă, mai ales în momentele cele grele ale vieții.

 Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV
Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Asta e, ce să facem.” Gabriela Cristea, pe patul de spital. Ce mesaj a transmis Tavi Clonda

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a declarat Gabriela Cristea

Gabriela Cristea consideră că dacă surorile vor fi mereu una pentru cealaltă, chiar dacă nu fizic, părinții vor fi liniștiți și își demonstrează una celeilalte că nimic nu este mai presus decât legătura de sânge.

„Am două fete acasă și sunt sigură de un lucru. Am să le educ că, indiferent de problemele prin care vor trece și de situațiile prin care vor trece, dacă una va avea nevoie de cealaltă, cealaltă să vină de la capătul pământului.

Pentru că asta înseamnă să ai frați, să te susțină în situații în care tu nu te mai poți susține singur. Mă iertați că am plâns, dar nu m-am putut abține”, a spus Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni.

 Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV
Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi, la TV[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Da, am fost bolnavă ” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani. “Aparențe fragile, cu un caracter de fier.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies