Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani. “Aparențe fragile, cu un caracter de fier.”

Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani. “Aparențe fragile, cu un caracter de fier.”
Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani

Gabriela Cristea a făcut o postare pe o platformă de socializare cu o serie de fotografii de acum 9 ani, din perioada în care abia divorțase de regretatul Marcel Toader.

Înainte să își formeze o familie minunată de care se bucură astăzi, Gabriela Cristea a trebuit să treacă printr-o perioadă grea alături de fostul ei soț, Marcel Toader. Divorțul celor doi a fost unul foarte dificil, însă după a reușit să dobândească ceea ce și-a dorit de la bun început, un soț iubitor și grijuliu, și copii minunați. În urmă cu o zi, vedeta a făcut publică pe social media o fotografie de acum 9 ani, fix din perioada de după divorțul monstru cu Marcel Toader.

Anul 2013 a fost pentru prezentatoarea TV unul plin de provocări, unde a întâmpinat multe emoții negative foarte puternice, care s-au evaporat odată cu trecerea timpului, iar rănile au reușit să fie vindecate în totalitate.

Citeste si: Gabriela Cristea a făcut mărturisiri emoționante despre căsnicia cu Marcel Toader, după 9 ani de divorț. “Am reușit să mă scutur de toată energia negativă.”

Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Da, am fost bolnavă ” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Cristea, mândră de versiunea sa din trecut

Gabriela Cristea a declarat că a primit de la fina sa mai multe fotografii care au fost imortalizate la puțin timp după încheierea divorțul cu regretatul Marcel Toader. Deși pe exterior părea o fire foarte fragilă, în interior

ascundea o putere emoțională foarte mare, cu ajutorul căreia a reușit să treacă cu bine peste una dintre cele mai traumatizante momente din viața ei. Gabriela Cristea susține că este foarte mândră de ea, neputând să nu remarce faptul că, pe lângă caracterul puternic de care a dat dovadă, avea la vremea respectivă și un fizic de invidiat.

Citeste si: „Asta e, ce să facem.” Gabriela Cristea, pe patul de spital. Ce mesaj a transmis Tavi Clonda

Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Rețeta Gabrielei Cristea de murături asortate

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mi-a trimis Adina (fina mea) niște poze de acum 9 ani cu noi doua. Ea proaspăt căsătorită, eu proaspăt divorțată. Uitându-ma la pozele astea mi-am dat seama ca Gabriela din poze a fost cea mai smechera si puternica versiune a mea. Si nu ma refer la cum arătam fizic (arătam fabulos), ma refer la fata cu aparente fragile si cu un caracter de fier. Nu știu cum, dar am reușit sa ma scutur de toată energia negativa si sa nu ma las purtata pe valul văicărelilor. Am strâns din dinți si am construit cărămidă după cărămidă pana azi, când si Marele Zid Chinezesc pălește' in fata construcției mele. Am avut si noroc sa ma iubească Dumnezeu si sa-mi scoată in cale oamenii potriviți. Asa ca azi vreau doar sa-i mulțumesc Gabrielei de acum 9 ani pentru cum a știut sa ma scoată la mal”, este mesajul postat de Gabriela Cristea, pe contul personal de Instagram.

Citeste si: ,,Mă speriasem foarte tare”. Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica ei, Victoria

Gabriela Cristea, felul în care arăta imediat după divorțul de Marcel Toader, în urmă cu 9 ani[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Rețeta Gabrielei Cristea de murături asortate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies