„Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima.” Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. Vedeta are o siluetă de invidiat!

„Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima.” Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. Vedeta are o siluetă de invidiat!
„Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima.” Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. Vedeta are o siluetă de invidiat!

Andreea Marin, cunoscută ca „Zâna Surprizelor," a dezvăluit recent că a reușit să slăbească impresionantul număr de 13 kilograme, uimind pe toată lumea cu aspectul ei.

La aproape 49 de ani, vedeta TV a făcut o vizită la medic în urmă cu puțin timp, după ce a întâmpinat probleme de respirație și a primit o recomandare care i-a schimbat viața.

Citește și: Interviu Andreea Marin: "Am slăbit 13 kg vara aceasta și îmi doresc să mai dau jos câteva ca să ajung la silueta din liceu."/ EXCLUSIV

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. Vedeta are o siluetă de invidiat

În ultimii ani, trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra fizicului Andreei Marin, cunoscută atât pentru carisma sa, cât și pentru silueta sa de invidiat. Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, vedeta TV a constatat că a acumulat aproximativ 20 de kilograme în plus și a simțit nevoia de a lua măsuri pentru a-și recăpăta starea de bine.

Cu problemele de respirație ca motiv, Andreea Marin a consultat un specialist medical, iar sfatul primit a fost unul direct, că trebuie să slăbească. Cu toate că poate fi o confruntare dificilă pentru oricine, vedeta nu s-a lăsat descurajată și a decis să ia măsuri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Recent, Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu apariția sa într-un eveniment public, arătând mai tânără și mai sănătoasă ca niciodată. Cu o transformare uluitoare, ea a dat jos nu mai puțin de 13 kilograme și a reușit să își recapete vitalitatea.

„Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima, și mi-a spus medicul 'Eu vă știu pe dumneavoastră de vreo 20 de ani, de la 'Surprize, Surprize', am venit la dumneavoastră în emisiune, poate nu vă mai

amintiți, m-am schimbat și eu, v-ați schimbat și dumneavoastră, dar dumneavoastră v-ați schimbat cu 20 de kilograme în plus'. Mi-a venit să intru în pământ! Într-adevăr, sunt înaltă, am 1.76, și asta trișează cumva, nu se vede la fel de mult. Dacă știi și cum să te îmbraci, mai merge. Așadar, aveam aproape 20 de kilograme în plus și două numere și jumătate în plus la haine, față de azi.
Rochia asta nu o puteam îmbrăca. Doctorul mi-a spus 'Doamnă, nu aveți nimic altceva decât kilogramele de dat jos. Toată viața dumneavoastră se va îmbunătăți. După primele 5 kilograme date jos, vă rog să mă căutați. Mi-a dat termen o lună. Mi-a spus că veți respira bine ca prin minune”,
a spus Andreea Marin, potrivit Viva.ro.

Ce a mai spus vedeta despre transformare

În cadrul dezvăluirilor, „Zâna Surprizelor" a împărtășit secretul acestei transformări impresionante. Ea a menționat că a adoptat o dietă echilibrată și sănătoasă și a căutat ajutorul unui specialist pentru a atinge obiectivele sale de slăbire într-un mod sănătos.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Transformarea Andreei Marin este un exemplu de inspirație pentru toți cei care își doresc să își îmbunătățească sănătatea și să obțină o formă fizică mai bună, demonstrând că eforturile și determinarea pot duce la rezultate uimitoare.

„Chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru. Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Si am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, povestea Andreea Marin, conform Kfetele.

Citește și: Cum trebuie să prepari clătitele pentru a rămâne pufoase. Trucul cunoscut de bucătarii pricepuți



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nu se implică deloc! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.” Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies