“Am investit destul de mult.” Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are. Partenera lui Liviu Vârciu a făcut investiții de 50.000 de euro, pentru a-și împlini visul

“Am investit destul de mult.” Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are. Partenera lui Liviu Vârciu a făcut investiții de 50.000 de euro, pentru a-și împlini visul
Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are

Anda Călin își conduce propria afacere. Iată în ce business a investit zeci de mii de euro!

După ce și-a ajutat partenerul de viață să-și lanseze propriul film, Anda Călin  a hotărât că a sosit momentul de a face și ea diverse schimbări pe plan profesional. Actuala soție a lui Liviu Vârciu a decis să își deschidă o afacere în București, în care a investit nu mai mult, nu mai puțin de 50.000 de euro.

Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are

Anda Călin a hotărât să își facă debutul în lumea antreprenoriatului. Iubita lui Liviu Vârciu  își conduce propria afacere în Capitala României, iar de câteva zile este în extaz de fericire, din cauza statutului de patron pe care îl are. Așadar, este vorba despre un salon de înfrumusețare localizat în zona Pipera, în care Anda a investit o sumă de 50.000 de euro.

"E afacerea mea.

Voi sta acolo în fiecare zi și mă voi ocupa personal de dimineață, până iau băiatul de la grădiniță. Am toate serviciile, inclusiv pentru remodelare corporală. Am investit destul de mult.", a declarat Anda Călin, pentru playtech.ro.

Citește și: „O să fie bucuria bonei” Liviu Vârciu are un nou membru în familie

Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu aveam laptop sau internet”. Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Liviu Vârciu, încercări intense pentru lansarea celui de-al doilea film

Dacă Anda Călin a reușit să-și vadă visul devenit realitate, nu același lucru se poate spune și despre Liviu Vârciu.

Actorul, care pregătea cea de-a doua parte a peliculei "Zăpadă, ceai și dragoste", a trebuit să amâne filmările, pentru că nu dispune de bugetul necesar.

"Nu am mai făcut nimic cu filmul. Pur și simplu nu am avut timp, întrucât am avut filmări pentru emisiune. Așa că l-am amânat pentru luna ianuarie. Încă nu am bugetul necesar. Am mai făcut rost de ceva bani, dar tot ne-ar mai trebui vreo 200.000

de euro.", a mărturisit Liviu Vârciu, pentru sursa menționată.

Citește și: Cine este ANDA CĂLIN, iubita lui Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat"

Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Liviu Vârciu a luat o decizie radicală: „Vă anunț că relația noastră s-a terminat”. Anunțul vedetei i-a luat pe toți prin surprindere

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o poate considera pe Anda Călin mama ei vitregă

Carmina Vârciu se înțelege foarte bine cu noua parteneră de viață a tatălui său, Anda Călin, având o relație ce pune accent pe respect și armonie, însă nu se poate pune vorba de a o considera pe aceasta mamă  vitregă. Cu toate astea, nici Liviu Vârciu, și nici iubita lui nu au avut vreodată astfel de pretenții de la adolescentă.

“Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătut. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt. Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg.  Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața”, a mărturisit Carmina Vârciu, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

Anda Călin, despre afacerea de succes pe care o are[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„O să fie bucuria bonei” Liviu Vârciu are un nou membru în familie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies