„Am povestit ca pe vremuri.” Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei

„Am povestit ca pe vremuri.” Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei
„Am povestit ca pe vremuri.” Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei

După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman s-a întâlnit cu Petre Roman și Mioara Roman. Vedeta trece printr-o perioadă mai dificilă, dar este în proces de vindecare.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, după 10 ani de relație, iar întregul eveniment a fost destul de controversat pe rețelele de socializare. În urmă cu puțin timp, vedeta și-a dorit să își petreacă timpul alături de părinții ei.

Citește și: „Primesc iubire!” Oana Roman, în culmea fericirii. Vedeta a trecut peste despărțirea de tatăl fiicei ei

Oana Roman s-a întâlnit cu părinții ei

După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman s-a întâlnit cu părinții ei. După separarea de cel cu care are un copil, vedeta a simțit nevoia să se vadă cu tatăl ei, cu care a vorbit și a povestit ca pe vremuri, ulterior, postând o imagine emoționantă cu bărbatul.

„A fost tata în vizită.

Am povestit ca pe vremuri. A fost minunat.”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Ce i-a cerut Mioara Roman, Oanei, când a vizitat-o

Tatăl său nu a fost singurul cu care și-a dorit să petreacă timpul, iar Oana Roman a fost să o viziteze și pe mama ei.

Cele două și-au împărtășit emoțiile una celeilalte, iar vedeta a fost profund impresionată, că deși Mioara Roman are anumite probleme de sănătate, mama ei i-a cerut să fie coafată.

Ea a mai spus că Mioarei Roman i-a plăcut dintotdeauna să fie cochetă și îngrijită, indiferent de situație. Vedeta a postat o imagine înduioșătoare cu mama ei, pe care o ținea de mână.

„Am venit la mama în vizită și primul lucru mi-a spus că e nevopsită și m-a rugat s-o programez la coafor aici, unde stă ea.

Pentru ea contează enorm să fie mereu coafată, vopsită, să se dea cu cremă și să fie îngrijită”, a scris Oana Roman.

În momentul actual, Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, dar în fiecare zi își dăruiește iubire de sine și va continua să îi dea micuței sale cea mai bună educație, deoarece este o femeie puternică. Vedeta nu se lasă doborâtă de orice obstacol și este pozitivă în tot ceea ce face.

Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Nu trebuie să acceptați anumite lucruri şi trebuie să aveţi curaj să spuneţi lucrurilor pe faţă.” Oana Roman, declarații despre fostul ei soț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies