„Am trăit foarte multe experienţe împreună şi e un om important în viaţa mea. Am ajuns într-un alt nivel care mă satisface foarte tare.” Cu cine a trăit Iulia Vântur o poveste de dragoste, înainte să îl cunoască pe Salman Khan!

„Am trăit foarte multe experienţe împreună şi e un om important în viaţa mea. Am ajuns într-un alt nivel care mă satisface foarte tare.” Cu cine a trăit Iulia Vântur o poveste de dragoste, înainte să îl cunoască pe Salman Khan!
„Am trăit foarte multe experienţe împreună şi e un om important în viaţa mea. Am ajuns într-un alt nivel care mă satisface foarte tare.” Cu cine a trăit Iulia Vântur o poveste de dragoste, înainte să îl cunoască pe Salman Khan!

Iulia Vântur are o relație de peste 10 ani cu Salman Khan și trăiește fericită și împlinită.

Înainte de a-l cunoaște pe Salman, ea a fost într-o relație cu Marius Moga timp de aproximativ 4 ani, dar s-au despărțit în 2011, în ciuda speculațiilor că se vor căsători.

Citește și: „Am sunat-o și i-am zis.” Dan Negru a vorbit despre Iulia Vântur. Prezentatorul a avut o vacanță în India

Cu cine a trăit Iulia Vântur o poveste de dragoste, înainte să îl cunoască pe Salman Khan

Iulia a vorbit despre cum relația cu Moga a fost o oportunitate de creștere personală și cum acesta i-a fost ca o oglindă, ajutând-o să înțeleagă mai bine aspecte ale propriei persoane.

După despărțirea lor, Iulia Vântur și Marius Moga au reușit să rămână foarte buni prieteni, contrar așteptărilor multor oameni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iulia Vântur a povestit despre relația sa cu Marius Moga, menționând că au trăit multe experiențe împreună și că este un om important în viața ei. Cei doi au evoluat și au învățat lucruri despre ei înșiși și despre dragoste, iar acum sunt foarte buni prieteni. Iulia consideră că Marius a fost o oglindă pentru ea, ajutând-o să se cunoască mai bine. Aceștia au învățat ce înseamnă dragostea adevărată și pură, chiar după ce au terminat relația, și acum doar își doresc fericirea celuilalt.

„Am trăit foarte multe experienţe împreună şi e un om important în viaţa mea. Am ajuns într-un alt nivel care mă satisface foarte tare, care-mi place foarte mult. Clar am evoluat! Ştii cum se spune, partenerul e oglinda ta. Tu nu eşti atât de obiectiv încât să te priveşti aşa cum eşti de fapt. În momentul în care e cineva care stă zi de zi cu tine şi care îţi observă şi relele și bunele, şi mai ales ştie să comunice cu tine, şi e destul de analitic, poţi să înveţi lucruri despre tine şi să te

vezi cu adevărat. Marius a fost oglindă pentru mine, şi eu pentru el. M-a ajutat foarte mult să mă cunosc. În primul rând suntem foarte buni prieteni. Adică un prieten pe care îl câştigi aşa şi-l păstrezi. E cel mai important lucru. Am învățat multe și am crescut și evoluat împreună. Ne-am modelat unul pe celălalt. Am învățat ce înseamnă dragostea adevărată și pură, mai ales după ce am terminat relația.Abia
după, am simțit dragostea aia necondiționată – când nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”,
a mărturisit Iulia Vântur.

Iulia Vântur a avut o relație de scurtă durată cu Bogdan Vlădău, iar aceștia au fost surprinși în timp ce se sărutau de câteva ori. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat rapid, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

„Ea a fost un episod frumos în viaţa mea, fiindcă ea e un om frumos. Mă bucur. Nu cred că mai e vreo şansă pentru noi. Nici eu, nici ea nu suntem genul care să se întoarcă”, a spus Bogdan Vlădău, într-un interviu.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a declarat Iulia Vântur despre sarcină

De curând, Iulia Vântur a atras atenția la un eveniment, când a pășit pe covorul roșu, nu doar datorită frumuseții ei, ci și datorită rochiei pe care a purtat-o, care a dus la speculații despre o posibilă sarcină. Cu toate acestea, Iulia Vântur a dezvăluit că acele speculații au fost generate de forma rochiei, nu de o sarcină reală.

„Dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat, din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a spus Iulia Vântur, potrivit Ego.ro.

Citește și: Cine este Cristian Onețiu. ”Eu știu că pentru a avea o viață bună, oriunde în lumea asta trebuie să ai un pic mai mult de 10.000 de euro lunar fără să faci nimic."



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Nu am mai putut.” Iulia Vântur, probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies