Ana-Maria Barnoschi îşi pierde nopţile la sala de fitness. Iată cine este antrenorul ei personal!

Ana-Maria Barnoschi îşi pierde nopţile la sala de fitness. Iată cine este antrenorul ei personal!
Ana-Maria Barnoschi îşi pierde nopţile la sala de fitness. Iată cine este antrenorul ei personal!

Duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Kanal D se va da startul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Roata Norocului”, cu vedete alese pe sparânceană, dar şi cu premii uriaşe pentru cei care îşi vor încerca norocul pe platoul show-ului.

Dorindu-şi ca noul sezon să o prindă în formă maximă, Ana-Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu, se pregăteşte intens şi merge la sala de fitness aproape zilnic, de cele mai multe ori, ea fiind cea care dă stingerea în sala de sport. Vedeta spune că este o competiţie sportivă între ea şi Bursucu, care, la rându-i, îngroaşă rândurile la sala de fitness.

„Merg destul de des la sala de fitness, îmi doresc să arăt din ce în ce mai bine. Desigur, sportul mă ajută nu numai pentru a avea o siluetă perfectă, ci are şi un scop medical: pe lângă faptul că mă simt bine în pielea mea, după ce ies din sala de sport, am o energie de nedescris. Ştiu că merge şi Bursucu la sala, că a slăbit, aşa că aş putea spune ca putem da startul competiţiei sportive între noi doi”, spune Ana-Maria Barnoschi.

Şi pentru că îşi doreşte rezultate maxime şi în scurt timp, frumoasa vedetă a ales să lucreze alături de Roxana Vancea, una dintre cele mai în forma si sexi vedetă din România.
„Am ales să lucrez cu cea mai bună din domeniu. Am perioade când ajung la sală în jurul orei 20:00 şi plec ultima. Sunt o elevă conştiincioasă, chiar dacă în pauze mă mai distrez cu o sesiune rapidă de selfiuri”, adauga vedeta.

Pe Ana-Maria Barnoschi o puteţi urmări prezentând alături de Bursucu emisiunea concurs „Roata Norocului”, în fiecare duminică, de la ora 20:00, numai la Kanal D!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bursucu, “nas” pentru un copil, in Caravana “Roata Norocului”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies