Ana Porgras de la Survivor România 2021 spune adevărul despre relația cu Zanni: "Avem o conexiune"

ana porgras declaratii
Ana Porgras vorbește despre relația cu Zanni de la Survivor România 2021

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România și a revenit în țară pentru a vorbi despre relația pe care o are cu Zanni.

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Drept dovadă, după eliminarea Faimoasei din competiție, s-au strâns aproape 100.000 de semnături într-o petiție online care susținea întoarcerea frumoasei brunete în joc. Cu toate acestea, Ana a revenit acasă și a oferit primele detalii despre relația care s-a format cu Zanni în Republica Dominicană.

Ana Porgras de la Survivor România 2021 spune adevărul despre relația cu Zanni

Ana Porgras de la Survivor România 2021 a fost susținută de public până în ultimul moment, atunci când toți sperau că Faimoasa se va reîntoarce în competiție. Chiar dacă a revenit în România, Ana are extrem de mulți susținători în continuare, oameni care își îndreaptă atenția spre Zanni

Citeste si: O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

pentru a-i ține pumnii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cristian Marinescu a îngenuncheat în fața Alexandrei, de la Puterea Dragostei! “Vreau să fiu cu tine!”

„Am fost exact cum a fost toată România! Nu mi-a venit să cred! Când a zis domnul Dan: <Ana>, eu am zis <nu cred asta, e o glumiță>! Eram șocată! Adusesem trei puncte pe cel mai greu traseu din Survior, era epuizant, ajungeam la final fără pic de forță.

Lumea a văzut cât de mult suflet am pus eu, cât de mult mi-am dorit să câștigăm. În a doua parte a zilei, când eram pe barcă, mă uitam la resorturi și am zis: <cred că va ultima oară când le văd!> Am avut o presimțire că ies, așa din nimic!”, a spus Ana Porgras.

ana porgras despre zanni
Ana Porgras recunoaște că și-a format o relație extrem de specială cu Zanni[Sursa foto: Instagram Ana Porgras]

Cât despre relația controversată dintre Ana Porgras și Zanni, Faimoasa vine să lămurească orice aspect ar fi legat de această situație.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Alex Zănoagă și Simina Loica de la Puterea Dragostei au amânat cununia religioasă!

zanni ana porgras relatie
Zanni a rămas cu un gol în suflet după plecarea Anei Porgras de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

 „Eu am fost lângă el necondiționat, când a greșit. L-am susținut în tot ce făcea. M-am certat cu el după ce a avut scandalul cu Elena. I-am spus să vorbească frumos și chiar am văzut la el o schimbare. Eu am văzut în Zanni sufletul lui, are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune. Când am zis că vreau să plec acasă, el a venit la mine și a zis: nu te prosti! Nu suntem iubiți, avem o conexiune peste asta! Suntem prieteni foarte buni.

Știu că el se gândește la mine tot timpul. Dacă vrea să se mute la mine la Brașov, când vine de acolo, eu îl aștept la mine acasă!”, a declarat Ana Porgras.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Bianca Comănici are o nouă relație? Chiar ea a oferit imaginile cu bărbatul misterios: „Am avut o seară absolut genială.."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies