Ana Porgras se întoarce la Survivor România?! "Plecăm în Dominicană"

ana si mihaela survivor romania
Ana Porgras și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare când a mărturisit că s-ar putea întoarce în Republica Dominicană

Ana Porgras și Mihaela Berteanu au plecat împreună în călătorie! Se întorc fostele concurente la Survivor România?!

Ana Porgras și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare atunci când s-a filmat împreună cu Mihaela Berteanu în aeroport. Cele două foste concurente de la Survivor România pleacă în călătorie...în Republica Dominicană?

Ana Porgras se întoarce la Survivor România?!

Fosta Faimoasă s-a filmat alături de Mihaela Berteanu, Războinica ce a părăsit și ea competiția Survivor România. Ana Porgras a fost nominalizată de Jador, iar fanii nu au reacționat în timp util pentru a o salva, astfel că frumoasa brunetă a fost nevoită să plece din competiție.

La scurt timp după eliminare, pentru Ana Porgras s-a creat o petiție ce o dorea înapoi pe Faimoasă alături de colegii ei. Cu toate eforturile făcute de fani, concurenta nu a mai revenit în joc.

Citeste si: Zanni, în pericol de eliminare la Survivor România? Ce se întâmplă cu Faimosul?

ana porgras si mihaela berteanu
Ana Porgras și Mihaela Berteanu au plecat în vacanță împreună[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Acum, Ana Porgras  s-a filmat în aeroport alături de Mihaela Berteanu, cea cu care a intrat în același timp la Survivor România. Cele două și-au ținut fanii în suspans, dat fiind faptul că toată lumea credea că cele două se vor întoarce în competiție.

„Am venit la Survivor în formula asta și plecăm în Italia în aceeași formulă.

(...)  Și, unde mergem?! În Santo Domino? Plecăm în Dominicană, din nou? Te-ai blocat!”, a spus Ana Porgras.

Citeste si: Cine este Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România? Mama lui este celebră și apreciată de toată lumea!

La începutul lunii februarie, la Survivor România 2021 intrau în echipa Faimoșilor Ana Porgras și Sebastian Chitoșcă, iar în echipa Războinicilor Mihaela Berteanu și Andrei Dascălu.

ana porgras republica dominicana
Ana Porgras rămâne printre cele mai iubite concurente de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Ana Porgras]

Ana Porgras și Mihaela Berteanu au legat o frumoasă relație de prietenie, chiar dacă erau în echipe adverse în timpul competiției.

„Zanni și-a dat seama că îl iubește lumea în momentul în care a ieșit favorit. Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgas și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta.

S-au luat de mine un pic, nu are nimic.
Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher”, a declarat Jador.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce meserie are Bogdan Urucu de la Survivor România?! Tânărul este un polițist apreciat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies