Anamaria Prodan, despre întâlnirea cu părinții lui Ronald Gavril. Care a fost teama cea mai mare a impresarei. “Oare cum se uită oamenii aceștia la mine?”

Anamaria Prodan, despre întâlnirea cu părinții lui Ronald Gavril. Care a fost teama cea mai mare a impresarei. “Oare cum se uită oamenii aceștia la mine?”
Anamaria Prodan, despre întâlnirea cu părinții lui Ronald Gavril. Care a fost teama cea mai mare a impresarei. “Oare cum se uită oamenii aceștia la mine?”

Anamaria Prodan a vorbit despre întâlnirea ei cu părinții iubitului, Ronald Gavril.

Anamaria Prodan a reușit să iubească din nou, în ciuda tuturor celor întâmplate în ultima perioadă. Invitată în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, aceasta a vorbit despre teama pe care avut-o în momentul în care urma să-i cunoască familia iubitul ei. Impresara și-a pus mereu semne de întrebare cu privire la percepția celorlalți despre ea, deoarece au apărut destul de multe materiale prin care ea a fost înfățișată în nenumărate certuri cu fostul ei soț. 

“Când am cunoscut-o pe mama lui, pe tatăl, frații, sora, normal că te gândești, în momentul în care ești persoană publică, te percep prin ceea ce citesc despre tine. Despre mine exact asta vedeau toți, scandal. “Uite, se ceartă cu Reghe, uite a mințit că era fericită, oare cum o fi femeia asta, știe doar să țipe.” Și era cumva să mă protejez, aveam de crescut niște copii și trebuia să recuperez încet, încet totul.
Și mă gândeam: “oare cum se uită oamenii aceștia la mine?”. Iar când Ronald mi-a spus când eram în mașină, era un episod între mine și Reghe, “Doamne ferește să-ți dea Dumnezeu așa femeie.”,
a povestit Anamaria Prodan.

Ce i-a spus mama lui Ronald Gavril atunci când a întâlnit-o pe impresară

Citește și: Anamaria Prodan, despre lecțiile învățate de la bunica ei și cum a reușit aceasta să își crească copiii singură. “În neamul Prodan sunt femei puternice.”

Ronald Gavril și Anamaria Prodan
Ronald Gavril și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”

Întâlnirea cu mama lui Ronald nu a fost deloc cum se aștepta, în sensul bun, deoarece a luat-o în brațe și i-a spus câteva cuvinte extrem de frumoase, încurajând-o să iasă din toată această zonă în care a stat până acum,

deoarece este un om mult prea bun pentru suferință.  “Mă gândeam la Ronald, ce o să-i spun lui când vor afla că este cu mine. Dar a fost ceva… Mama lui m-a luat în brațe și mi-a zis niște cuvinte incredibil de frumoase, ca femeie știa cumva, simțea ce se întâmplă. Am stat puțin de vorbă și a zis: “wow, trebuie să ieși din zona asta pentru că îți face rău și ești un om mult prea bun.
Nu ai nevoie de nimic în viața asta.” Chiar i-am spus: “cred că m-ați vindecat prin naștere, crescând și educând un asemenea bărbat.”
, a mai spus Anamaria Prodan.   

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Ronald Gavril și Anamaria Prodan
Ronald Gavril și Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies