Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”

Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”
Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam.”

Anamaria Prodan a vorbit despre motivul pentru care și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ales să meargă pe drumuri separate, așa după cum toată lumea știe deja, cei doi au încercat să-și refacă viața și să fie împliniți iubind din nou. Despărțirea dintre cei doi nu a putut fi trecută cu vederea, deoarece a avut ecou și în showbiz, iar după ce au ales să meargă pe drumuri separate, cei doi au dezvăluit și Anumite lucruri care au făcut ca relația lor să se destrame.

Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan a rămas prietenă cu primul soț și cum se înțelege cu soția lui? “El este acolo la orice oră din zi și din noapte pentru mine.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia să fie botezată. „Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.”

Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, Anamaria Prodan a vorbit despre ce înseamnă familia pentru ea și acum de fiecare dată a fost extrem de importantă, iar acest lucru s-a putut vedea chiar și cu ochiul liber.

Pentru ea, familia a însemnat și înseamnă totul, astfel ca printre numeroasele tatuaje pe care le are pe corpul ei, pe spate a avut tatuată întreaga familie, dar și pe Laurențiu Reghecampf alături de copii. În momentul în care cei doi s-au despărțit, ea a ales să acopere tatuajul cu fostul soț, făcând deasupra capului său un trandafir care să-i susțină copiii. Anamaria Prodan spune că este prima dată când a ajuns să-și acopere un tatuaj și a făcut asta deoarece dezamăgirea produsă a fost una extrem de mare. 
“Am șters. (Nr. Tatuajele cu Laurențiu Reghecampf). E prima dată când am făcut asta în viața mea, în rest, le am pe toate de când am  început să-mi fac tatuaje. L-am scos pentru faptul că dezamăgirea fost atât de mare și că răul pe care îl face în fiecare secundă mie și copiilor mei a fost atât de mare, încât nu avea ce să caute. Portretul lui era alături de copiii mei, pe spate.
Eu am avut pe spate toată familia, eu am fost nebună cu familia și sunt și astăzi la fel. Iar atunci am făcut pe fața lui un trandafir superb care îmi susține copiii. 
Crede-mă că din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam. Vezi, te uiți în oglindă. Nu mai e. S-a închis un capitol și ne rugăm la Dumnezeu ca în octombrie să se închidă definitiv.”,
a povestit Anamaria Prodan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia să fie botezată. „Nu ai cum să construiești ceva rupt în bucăți.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies