Anamaria Prodan, despre liniștea din brațele lui Ronald Gavril, chiar și la sute de kilometri distanță. “Mă rog pentru toate femeile să simtă ce simt eu.”

Anamaria Prodan, despre liniștea din brațele lui Ronald Gavril, chiar și la sute de kilometri distanță. “Mă rog pentru toate femeile să simtă ce simt eu.”
Anamaria Prodan, despre liniștea din brațele lui Ronald Gavril, chiar și la sute de kilometri distanță. “Mă rog pentru toate femeile să simtă ce simt eu.”

Anamaria Prodan a vorbit despre siguranța din relația cu Ronald Gavril și ce simte atunci când intră în casa lui.

Anamaria Prodan a ajuns să iubească din nou, iar acest lucru o face extrem de fericită. Invitată în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de liniștită și fericită este în brațele lui Ronald și cum locuința lui oferă de fiecare dată aceste sentimente. Este inclusă în toate planurile lui și merge de fiecare dată alături de el la competiții, ajungând, astfel, să cunoască oameni importanți din lumea boxului.

“Este atât de multă liniște (nr. în casa lui Ronald) sau poate așa văd eu, asta îmi oferă mie. Atât de multă liniște, atât de multă putere. Cumva, un bărbat atât de puternic, din toate punctele de vedere, care știe să te țină în brațe mult, nu o fracțiune de secundă, care știe să-și împartă timpul în așa fel încât tu să crezi că tot timpul este doar pentru tine, îți este dedicat, care te include în toate planurile lui, toate visele și toate activitățile lui, mai rar.
Am învățat box de la Ronald, de exemplu, nu de pe carte, ci pur și simplu lângă el, ducându-mă alături de legende ale boxului, unde putea să se ducă singur, nu cu iubita, doar să-i văd, să îi cunosc și să le ascult poveștile. Un om care colindă cu mine lumea.”,
a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în siguranță, chiar și la mulți kilometrii departe de iubitul ei

Citește și: Anamaria Prodan, despre întâlnirea cu părinții lui Ronald Gavril. Care a fost teama cea mai mare a impresarei. “Oare cum se uită oamenii aceștia la mine?”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril
Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, despre lecțiile învățate de la bunica ei și cum a reușit aceasta să își crească copiii singură. “În neamul Prodan sunt femei puternice.”

Anamaria Prodan le dorește tuturor femeilor să aibă același noroc pe care ea l-a avut și să se simtă atât de fericite, împlinite și iubite cum este ea. “Nu am știut că trebuie să-mi fac biletul de avion, trebuie să îl plătesc, trebuie să mă uit că poate se duce cu alta când eu mă uit în stânga și el e în dreapta. Nu am simțit nicio clipă.

El se antrenează în America, Las Vegas, iar eu sunt în România, muncim fiecare. Nu știu cum să explic și aș dori fiecarie femei să trăiască experiența asta. Culmea, și mă rog pentru toate femeile să simtă ce simt eu, siguranța faptului că este acolo un bărbat care te protejează și care nu lasă să ți se întâmple nimic rău, chiar dacă este la mulți kilometri depărtare.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Ronald Gavril! Cum l-a ales impresara pe iubitul său să-i fie alături: „Nu m-am gândit niciodată să fiu cu un bărbat mai tânăr!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies