Anamaria Prodan, infectată cu noul coronavirus: ”Sunt bine, totul este sub control...

anamaria prodan infectie covid 19
Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Anamaria Prodan Reghecampf s-a infectat cu SARS-CoV-2 în Sibiu, de la jucătorii echipei FC Hermannstadt. Cum se simte impresara?

Anamaria Prodan s-a simțit din ce în ce mai rău după ce a fost infectată cu noul coronavirus chiar de la jucătorii FC Hermannstadt. Cum se simte impresara și ce simptome a avut?

Anamaria Prodan, despre infecția cu noul coronavirus

Anamaria Prodan a ajuns la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce s-a simțit destul de rău. Impresara a contractat noul coronavirus de la jucătorii FC Hermannstadt.

„Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Celebră după relațiile ei cu fotbaliști, o vedetă de la noi a slăbit în pandemie! ”Încă puțin și arăt ca în liceu!”

Anamaria Prodan se află în carantină la vila din Snagov și este într-o stare nu tocmai bună. Vedeta se bucură în schimb că familia ei este sănătoasă și că poate sta departe de ea fără să fie un pericol pentru cei dragi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început.

Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al impresarei.

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Anamaria Prodan nu a simțit efectele virusului imediat, însă starea acesteia s-a înrăutățit de la o zi la alta. 

„A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment„ a mai spus un apropiat al vedetei.

Primele simptome ale impresarei au fost febră și durere de cap, urmate de lipsa gustului și a mirosului. După ce a simțit că ceva nu este în regulă, Anamaria Prodan a mers imediat să se testeze, din păcate rezultatul fiind pozitiv.

Anamaria Prodan își ține fanii la curent cu starea ei de sănătate prin intermediul rețelelor de socializare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Anamaria Prodan şi-a spus părerea reală despre Andreea Tonciu! Declaraţii uluitoare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies