Anamaria Prodan se va mai îndrăgosti după divorțul de Reghecampf? Impresara vorbește despre o posibilă relație în viitorul apropiat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara a făcut noi dezvăluiri despre cum va arăta viitorul ei amoros după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află la un pas de separarea oficială, după o frumoasă relație care a durat mai bine de 15 ani. Antrenorul Craiovei a fost primul care declara că a depus actele de divorț, asta după ce s-a îndrăgostit de o altă femeie, pe numele ei Corina Caciuc, pe care ar fi cunoscut-o în timp ce se afla în Emiratele Arabe. Din ultimele informații care circulă în mediul online, Laurențiu și Corina ar urma să devină părinți de fată în primăvara anului viitor.

Reghe mai are un copil din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, un băiat pe nume Luca.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima poză postată după ce Reghe a anunţat că divorţează! Imaginea a stârnit un val de reacții

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan a mărturisit în urmă cu puțin timp că respectă decizia soțului ei și că îl va susține în continuare, indiferent de ceea ce va dori să facă, fiindcă el rămâne în continuare tatăl copilului ei și parte din familie. Întrebată

fiind despre posibilitatea de a-și face o nouă relație cu un alt bărbat în viitorul apropiat, sexy-impresara dezvăluie că nu este atât de ușor ca cineva să stea lângă ea, referindu-se la faptul că are standarde foarte înalte când vine vorba de persoanele din viața ei.

„Asta nu pot să știu.  Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă.

Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitor de înalte.  Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului.  Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului” , a declarat agentul FIFA pentru  Prosport.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan subliniază faptul că vrea ca pe viitor să îl vadă pe Laurențiu Reghecampf la cel mai înalt nivel din toată cariera lui, chiar dacă nu vor mai fi împreună. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii.

Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie.  Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă” , a mai adăugat Anamaria Prodan.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Prodan, răspuns oficial după zvonurile despre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc: „Aceste suflete habar nu au ce-și doresc!”

În urmă cu o zi, impresara a transmis un comunicat de presă oficial în care a oferit răspunsul din partea familiei, în contextul divorțului de Reghe și a zvonurilor apărute în mediul public. Aceasta a mărturisit că Laurențiu Reghecampf este liber să ia decizia pe care o consideră cea mai potrivită pentru el, căci ea nu va înceta să îl susțină în continuare, la fel cum a făcut-o timp de 15 ani de zile.

„A avea o dorință puternică nu înseamnă că îți știi stăpâni gândurile sau că le stii sincer directiona către bine!
Tot ce avem în creierul nostru poate să fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim să realizăm și cum ne imaginăm că putem! Numai în creierul nostru credem că îi ajutăm pe cei ce gravitează pe lângă noi și nu-s suflete puternice! Noi nu știm ce își doresc aceste suflete și cumplit de rău este faptul că nici aceste suflete habar nu au ce-și doresc! Dreptul nostru este doar să alegem pentru noi! Putem alege să ajutam aceste suflete slabe, însă nu putem să -i obligăm sau să-i trezim din somnul adânc în care cad. Putem să alegem să îi ajutăm! Însă niciodată nu vom ști ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu...”, este o parte din declarația oferită de Anamaria Prodan.

Mariana Pfeiffer, despre divorțul dintre Anamaria și Laurențiu: „Totul e tras la indigo”

Istoria se repetă! Sau cel puțin aceasta este părerea fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf. În urmă cu aproape 13 ani, Anamaria Prodan îl cerea în căsătorie pe Reghe, deși acesta era cu Mariana Pfeiffer și, la fel ca în situația actuală, impresara rămăsese însărcinată cu singurul lor băiat, Bebeto. Povestea este „trasă la indigo” în cazul Corinei Caciuc, despre care se zvonește că ar fi însărcinată cu antrenorul Craiovei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru cancan.ro.

Clarvăzătoarea Carmen Harra, despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra a dezvăluit, în cadrul unui interviu, interpretarea în detaliu din punct de vedere numerologic a situației actuale dintre Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și presupusa lui iubită, Corina Caciuc. Clarvăzătoarea spune că antrenorul Craiovei va avea patru copii, iar copilul care ar urma să vină pe lume în primăvara acestui an ar fi de fapt „reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj”.

„Va avea tot patru copii, deci va mai urma încă un copil. Putea să-și rezolve karma, dacă nu intra într-o altă relație și dacă nu făcea alți copii. Tendința lui este să creeze la infinit aceeași situație pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (Corina – n.r.) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)” a spus Carmen Harra pentru Impact.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Carmen Negoiță, eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Primele declarații oferite de vedetă: „Nu mă pot opri din plâns”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies