Anca Serea, cu perfuzii la spital! Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă: „Am mari probleme...”

Anca Serea, de urgență la spital!
Anca Serea, de urgență la spital!

Vedeta are mari probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital! Iată cum se simte acum Anca Serea

Anca Serea și-a îngrijorat fanii de pe Instagram după ce a făcut mai multe postări chiar de pe patul de spital. Se pare că frumoasa soție a lui Adi Sînă a ajuns de urgență într-o unitate medicală privată, după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău. Ancăi Serea i s-au administrat mai multe tratamente, iar fanii sunt curioși să vadă cum se mai simte în aceste momente.

Citeste si: Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Anca Serea, de urgență la spital!
Anca Serea, de urgență la spital![Sursa foto: Instagram]

Anca Serea, cu perfuzii la spital!

Anca Serea este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține mereu urmăritorii la curent cu absolut toate activitățile zilnice pe care le face. Nici pe patul de spital nu lasă telefonul din mână! În urmă cu puțin timp, vedeta și-a anunțat fanii că nu se simte deloc bine din cauza unor probleme de sănătate, drept pentru care a

și ajuns de urgență într-o unitate medicală privată pentru a primi tratamentul specialiștilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Inițial, soția lui Adi Sînă a crezut că este vorba despre infecția cu virusul SARS-CoV-2, însă cele două teste efectuate au ieșit negativ. Mai apoi, vedeta sa ajuns la spital, acolo unde i-au fost administrate perfuzii și i s-au făcut nenumărate analize și investigații pentru a afla cauza problemelor care îi dau mari bătăi de cap.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac.  Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Anca Serea, de urgență la spital!
Anca Serea, de urgență la spital![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum se simte Anca Serea după tratamente

După aceste clipe îngrozitoare, medicii specialiști care au pus-o pe picioare i-au permis Ancăi Serea să plece înapoi acasă, acolo unde își continuă tratamentele prescrise. După acest episod deloc plăcut, internauții au vrut să știe cum se mai simte, iar ea a fost mai mult decât încântată să le povestească.  

„Mai binișor, acasă! Încerc să iau totul mai ușor, deși am mari probleme cu somnul...Mulțumesc

pentru grijă! Analizele au ieșit în parametrii normali, am facău un C.T. (n.r. computer tomograf) și multe alte investigații care arată normal. Am nevoie de somn și să mă odihnesc”, a mai scris Anca Serea la InstaStory. 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies