Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei

Anda Adam și Yosif, noul ei iubit
Anda Adam și Yosif, noul ei iubit

Anda Adam uimește din nou! Frumoasa cântăreață a dat vestea cea mare în cadrul emisiunii de la Kanal D „Bravo, ai stil! Celebrities”!

După o căsnicie din care a rezultat o fiică de care este extrem de mândră, iată că Anda Adam iubește din nou și este mai mult decât pregătită să treacă la următorul pas. Superba vedetă a primit un inel de curând, iar anunțul dat chiar în competiția din care face parte i-a surprins plăcut pe telespectatori.

Citeste si: Steliano Filip și Bianca au divorțat după 4 ani de relație! Frumoasa brunetă a spus tot adevărul: „A fost cineva între noi”

Anda Adam și Yosif, noul ei iubit
Anda Adam și Yosif, noul ei iubit[Sursa foto: Instagram]

Anda Adam, anunț surpriză în direct

Solista a primit un superb inel de la noul ei partener de viață, Yosif, de care pare să fie îndrăgostită până peste cap. În timp ce defila în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam și-a arătat noua bijuterie primită de la omul de faceri din Cluj, iar toți cei prezenți au rămas uimiți. 

Cântăreața a explicat în studioul de filmare că iubitul ei este născut de Valentine’s Day, așa că și-a dorit să petreacă alături de ea ziua specială. În același context spune că a primit un trandafir și o bijuterie scumpă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cristian Marinescu de la Puterea dragostei, mărturisiri emoționante despre relația cu Maria: „Eram îndrăgostiți unul de altul!”

Inelul pe care l-a primit Anda Adam de la iubitul ei
Inelul pe care l-a primit Anda Adam de la iubitul ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă.

El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări.

Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

Primele detalii despre Yosif: „Mă susține foarte tare”

Noul iubit al cântăreței este un cunoscut om de afaceri care a fost plecat până de curând în Elveția și Franța, dar dragostea pe care i-o poartă artistei l-a făcut să rămână cât mai aproape de ea. Cei doi sunt de nedespărțit, iar acest lucru a fost confirmat și de solistă.

Anda Adam și-a deschis sufletul în ultimul episod al emisiunii fenomen de la Kanal D și a povestit ce însemană pentru ea ca un om să își găsească fericirea și liniștea sufletească. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Florin Tănase se căsătorește cu Medeea Turcescu! Când va avea loc cununia civilă

Anda Adam, anunț surpriză în direct
Anda Adam, anunț surpriză în direct[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă.  Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem.

El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai spus frumoasa blondină.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ile de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare din trecutul ei: „La vârsta de 7 ani cerșeam, iar acum la 24 am ajuns să fiu eu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies