Steliano Filip și Bianca au divorțat după 4 ani de relație! Frumoasa brunetă a spus tot adevărul: „Nu ne mai înțelegem”

Bianca Marina, soția jucătorului de la Dinamo, a mărturisit adevăratul motiv!
Steliano Filip și Bianca au divorțat după 4 ani de relație! Frumoasa brunetă a spus tot adevărul: „Nu ne mai înțelegem”

Fotbalistul Steliano Filip și Bianca au împreună o fetiță minunată și păreau foarte fericiți, însă adevărul pare să fie altul. Cei doi au semnat actele de divorț!

Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, dar se pare că lucrurile între ei nu au funcționat așa cum se așteptau toți. Bianca Marina, soția jucătorului de la Dinamo, a decis să dea cărțile pe față și a făcut primele mărturisiri despre adevăratul motiv care le-a distrus căsnicia.

Citeste si: Ramona Păuleanu trece prin momente foarte dificile după naștere! Ce s-a întâmplat cu unul din gemenii ei

Este oficial! Steliano Filip a divorțat de soția lui care l-a făcut pentru prima oară tată. Împreună au o fetiță de numai trei ani, pe nume Anais, despre care nu se știe cu cine va rămâne după separarea celor doi.

Este oficial! Steliano Filip a divorțat de soția lui!
Este oficial! Steliano Filip a divorțat de soția lui![Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului s-a speculat faptul că cei doi ar fi avut probleme în căsnicie din cauza infidelității, însă frumoasa brunetă menționează că nu s-a pus niciodată problema de acest lucru, adevăratul motiv care a pus capăt poveștii lor de iubire fiind certurile și neînțelegerile cu care s-au confruntat în ultima perioadă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Tavi Clonda vrea să divorțeze de Gabriela Cristea? Ce s-a întâmplat în relația lor

De asemenea, Bianca spune că înceracă să păstreze legătura în continuare doar de dragul fetiței lor.

„Am ales să țin asta doar între noi, dacă s-a ajuns aici, a trebuit să recunosc.

Nici nu știu dacă să vorbesc despre asta, sincer. Pur și simplu, nu ne mai înțelegeam și dacă nu te înțelegi și te chinui de ceva vreme și tot nu merge, mai bine pui punct. Eu așa consider. Nu s-a pus problema divorțului pentru că a fost cineva între noi. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Suntem ok doar pentru fetița noastră și sper că așa vom rămâne”, a menționat aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Liviu Vârciu, ultimele pregătiri pentru botez! Când va avea loc evenimentul mult așteptat

Bianca Marina, soția jucătorului de la Dinamo, a mărturisit adevăratul motiv!
Bianca Marina, soția jucătorului de la Dinamo, a mărturisit adevăratul motiv![Sursa foto: Instagram]

Steliano Filip și Bianca s-au cunoscut acum aproape 7 ani, au avut cununia civilă abia în anul 2017, iar la scurt timp au devenit și părinți. Nașii fetiței lor sunt sunt Sergiu Hanca, fostul jucător dinamovist și soția lui, Andreea.

Bianca este una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști de la noi din țară. Aceasta a fost desemnată Miss Timișoara, iar de atunci se bucură de faimă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au despărțit! Motivul care a provocat ruptura dintre cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies