Anda Adam, dată de gol de fiica ei, în direct: "Gemeni" Ce a spus micuţa Evelin

Anda Adam, dată de gol de fiica ei, în direct:
Anda Adam, dată de gol de fiica ei, în direct: "Gemeni" Ce a spus micuţa Evelin

Anda Adam a vorbit despre cea mai mare dorinţă a fiicei ei, Evelin, aceea de a avea frăţiori sau surioare.

Anda Adam a împlinit 42 de ani şi se poate considera o femeie împlinită. Artista are un mariaj fericit, o fetiţă minunată şi o carieră longevivă, de succes. Vedeta a reuşit, de cele mai multe ori, tot ce şi-a propus, iar recent a vorbit atât despre viaţa ei personală cât şi despre planul profesional.

Citeste si: Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui! A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor: „Am rămas aici blocați, sus”

Protagonista noastră i-a făcut o destăinuire neaşteptată lui Teo Trandafir. Îndrăgita cântăreaţă a povestit ce i-a spus fiica ei în urmă cu puţin timp. Fără ezitare, Evelin i-a mărturisit mamei ei că îşi doreşte foarte mult frăţiori sau surioare, apoi a repetat totul în faţa camerelor de luat vederi. Emoţionată, dar şi amuzată, Anda a asistat la un dialog spumos între Teo şi moştenitoarea ei.

Fiica Andei Adam a purtat un dialog spumos cu Teo Trandafir

" Teo Trandafir: Evelin, ce i-ai spus mamei?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Evelin: Că vreau o surioară și un frățior în momentul ăsta, gemeni, ca mine.

Teo Trandafir: Ok. Ești gata pentru asta? (către Anda)

Anda Adam: Nu-i așa simplă. Gemeni trebuie să fie, fată și băiat. Acum, să vedem dacă o să-mi și reușească. Este o dorință curată a mea. Și pură. Și sinceră.", au declarat Anda Adam și fiica ei, în emisiunea de la Kanal D.

Citeste si: Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci, logodnicul ei, pentru prima oară împreună la TV! Fiica artistei îi spune deja bărbatului „tati”

Cererea în căsătorie, cel mai frumos cadou primit de Anda Adam

Întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit în viaţa ei, Anda Adam a oferit un răspuns uluitor.

" De obicei nu mă atașez de lucrurile fizice. Nu contează valoarea lor. Emoțional sunt mai atașată de lucruri.Cea mai emoționată aș putea spune că am fost atunci când am mers în Cappadocia și am fost cerută în căsătorie.

Ăla-i un lucru care pentru mine e foarte prețios. Mai prețios decât orice alt obiect de valoare.", a mai spus Anda Adam la Teo Show.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies