Anda Adam divorțează?! „Nu mi-e frică de divorț…”

anda-adam-divorteaza
anda-adam-divorteaza

Anda Adam divorțează?! Solista a vorbit pentru prima data despre o posibilă separare de soțul său și a adresat zvonurile potrivit cărora ar divorța.

„Anda Adam divorțează?” este una dintre întrebările pe care internauții și le pun din ce în ce mai des în ultima perioadă, pentru că, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, se zvonește că Anda Adam și soțul său ar avea anumite probleme, iar separarea ar fi singura rezolvare. Cu toate acestea, solista a făcut câteva precizări pe tema căsniciei sale, dar a discutat și despre dorințele pe care le are.

Citeste si: Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon la diva senzuală de 40 de ani

anda-adam-divorteaza
anda-adam-divorteaza

Anda Adam divorțează?! Declarațiile spumoase ale artistei

Toate zvonurile despre divorțul dintre Anda Adam și soțul său au pornit de la faptul că solista și tatăl copilului său nu s-au mai afișat împreună pe rețelele de socializare.

De altfel, un alt semn de întrebare provine de la lipsa verighetelor: în ultima perioadă cei doi au renunțat complet la inelele prin care și-au unit destinele.

Potrivit Cancan.ro Anda Adm a mărturisit că a avut parte de momente tensionate în cuplu și a discutat despre mariajul său. Mai mult decât atât, solista  a declarat că nu îi este teamă de un eventual divorț și a dezvăluit că a lăsat totul în mâinile destinului.

Citeste si: Anda Adam, adevărul despre divorțul de soțul ei, Sorin: „Nu cred acum că are rost să…”

anda-adam-divorteaza
anda-adam-divorteaza

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sunt bine, sunt acasă. Micuța cu cine poate să fie? Inițial, trebuia să fie cu mine, dar s-a răzgândit și a rămas cu soțul.

(…) Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine. Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare «Ce este scris să fie, este.». Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris.

Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.

Citeste si: Veste uriașă în familia Andei Adam! Cumnata australiancă a Faimoasei de la Exatlon e însărcinată! Soția fratelui Andei e fotomodel!

anda-adam-divorteaza
anda-adam-divorteaza

Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris.

Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta că nu îmi e frică de un eventual divorț, de când m-am căsătorit. Întotdeauna eu am fost foarte realistă, pentru că eu cred că nu ajută să te minți singur. Sunt un om care nu a visat cai verzi pe pereți,” a declarant Anda Adam, potrivit sursei citate.

Idila dintre Anda Adam și Cătălin Botezatu, despre care mulți au uitat! Ce spunea designerul despre artistă

Anda Adam și Cătălin Botezatu au avut o relație de câteva luni în 2013, atunci când Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit. Mulți nu au crezut în relația dintre cântăreață și designer și au spus că este doar de fațadă, mai ales că el se iubise cu Bianca, iar ea, cu Victor Slav.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu au negat zvonurile conform cărora relația lui cu Anda Adam era doar o modalitate de a le face în ciudă foștilor lor parteneri, Bianca Drăgușanu și Victor Slav. El a explicat că relația lor începuse înainte ca foștii lor iubiți să stabilească nunta.

anda-adam-divorteaza
anda-adam-divorteaza

Citeste si: Anda Adam a "rupt" internetul în două după ce s-a pozat într-un costum de baie neobișnuit. Bărbații i-au dat like, femeile au criticat-o!

Când eu am cunoscut-o pe Anda, din toate punctele de vedere, să mă ierte Dumnezeu!, nu existau nici Bianca, nici Slav. Între noi s-a consumat ceva frumos cu mult înainte să existe aceste două personaje. Apoi, ne-am mai văzut uneori pe la evenimente şi mai târziu a urmat relaţia ei cu Victor. Eu am mai fost cu anumite persoane, inclusiv cu Bianca. După, şi în viaţa Biancăi au mai urmat alţi bărbaţi, şi în viaţa mea alte femei. În final, Bianca a ajuns cu Victor, iar eu cu Anda.

anda-adam-divorteaza
anda-adam-divorteaza



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Matt Bellamy și soția sa au devenit părinți: „A făcut o treabă uimitoare”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies