Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau
anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau

Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! Internauții cred că textul postat de Anda Adam este îndreptat către soțul său, despre care se spune că s-ar fi despărțit.

Anda Adam, mesaj acid pentru soșul său?! Solista a postat un text pe rețelele de socializare, iar mesajul pare să fi fost unul subliminal, pentru soțul său, asta în contextual în care s-a tot zvonit că faimoasa cântăreață și Sorin ar fi în pragul divorțului, sau chiar separați!

Citeste si: Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu? Bărbatul nu a mai fost văzut de un an și jumătate

anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau
anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau

Se pare că izolarea nu le-a priit cuplurilor din showbiz-ul autohton, pentru că foarte multe perechi au decis să pună punct poveștilor de dragoste, zvonindu-se că în această categorie ar intra și Anda Adam și Sorin, soțul solistei. În ultima perioadă, cei doi soți au umplut primele pagini ale tabloidelor, zvonindu-se chiar că Anda Adam a depus actele de divorț.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Anda Adam, mesaj acid pentru fostul său?! Internauții au luat foc!

Deși nici unul dintre cei doi nu a oferit vreo declarație oficială despre speculațiile apărute în presă în ultima perioadă, se pare că Anda Adam a oferit răspunsul aflat pe buzele multor internauți, printr-o simplă postare de pe rețelele sale de socializare. Astfel, blondina s-a filmat la volanul bolidului său de lux, în timp ce asculta muzică.

anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau
anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau

Citeste si: Anda Adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei. A îmbrăcat cele mai provocatoare costume de baie

Dar nu asta este interesant, ci versurile melodiei sunt de-a dreptul intrigante! Fanii cuplului și fanii artistei sunt de părere că melodia pe care solista o fredona este îndreptată către soțul său, Sorin, pentru că pare că în versurile sale se ascunde un mesaj subtil pentru nimeni altul decât Sorin.

Nicolescu.

anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau
anda-adam-mesaj-pentru-sotul-sau

„Încerc să ma las de tine de ceva timp, că tu nu schimbi nimic, în schimb vrei numai să mă schimbi. Și mă plimbi prin toate tripurile care-mi schimbă filmul. Eu cobor la prima, babe,” se arată în melodia pe care o fredona cântăreața de zor, fanii crezând că Anda Adam transmite un mesaj acid pentru soțul său.

Citeste si: Anda Adam, adevărul despre divorț: „Eu acum sunt cu...”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Oprica de la Puterea dragostei a ajuns în Istanbul! Cu cine a ieșit în oraș

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies