Anda Adam și iubitul ei, clipe de vis într-o vacanță de lux! Unde au plecat cei doi îndrăgostiți

Anda Adam și iubitul ei, Yosif, au fost într-o vacanță de lux!
Anda Adam și iubitul ei, Yosif, au fost într-o vacanță de lux!

Cântăreața și iubitul ei, Yosif, au ales o locație exclusivistă pentru a se relaxa! Iată primele imagini din vacanța lor

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yosif, iubitul ei, care nu dă niciodată greș când vine vorba de fericirea solistei. Ca drept dovadă, acesta și-a luat iubita de mână și au plecat într-o vacanță de vis în care pare că se simt de minune.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

Anda Adam și iubitul ei, Yosif, au fost într-o vacanță de lux!
Anda Adam și iubitul ei, Yosif, au fost într-o vacanță de lux![Sursa foto: Instagram]

Anda Adam, fotografii dintr-o locație de lux!

Cântăreața și partenerul ei trăiesc cele mai fericite clipe împreună, iar acest lucru îi bucură enorm pe fani, mai ales că blondina nu omite să împărtășească cu ei fiecare experiență de care are parte. Anda Adam este evident îndrăgostită până peste cap, iar de-a lungul timpului a dat chiar semne că își dorește să treacă la pasul următor și anume nunta.

Până și apropiații celor doi au confirmat la un moment dat speculațiile fanilor. 

Anda Adam și iubitul ei, Yosif, au fost într-o vacanță de lux!
Anda Adam și iubitul ei, Yosif, au fost într-o vacanță de lux![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De curând, Anda Adam și Yosif au plecat într-o vacanță în Turcia, de acolo unde imortalizează fiecare moment petrecut împreună, ținând în același timp legătura și cu admiratorii lor. 

Citeste si: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit din cauza lui George Burcea? Detalii importante ies la iveală abia acum

Anda Adam și Yosif, pregătiți să pășească în fața altarului?

În timp ce defila în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam și-a arătat noua bijuterie primită de la omul de faceri din Cluj, iar toți cei prezenți au rămas uimiți. 

Cântăreața a explicat în studioul de filmare că iubitul ei este născut de Valentine’s Day, așa că și-a dorit să petreacă alături de ea ziua specială.

În același context spune că a primit un trandafir și o bijuterie scumpă. Povestea solistei pare din ce în ce mai reală, acum că cei doi par de nedespărțit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Eli Roman a născut pentru a treia oară! Primele imagini cu fetița sa: „Un miracol de la Dumnezeu!”

Anda Adam și iubitul ei, Yosif
Anda Adam și iubitul ei, Yosif[Sursa foto: Instagram]

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț.  Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine.

Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a mărturisit Anda Adam.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies