Andrada a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei”, după ce a spart ușa! "Eu nu sunt la pușcărie aici..."

Andrada a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei”, după ce a spart ușa!
Andrada a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei”, după ce a spart ușa! "Eu nu sunt la pușcărie aici..."

Alexandra de la „Puterea Dragostei” a enervat-o la culme pe Andrada, care a decis să părăsească platoul ușii, după ce a provocat distrugeri materiale.

Un incident total suprinzător s-a produs pe platourile de filamare ale emisiunii “Puterea Dragostei”. Veteranele show-ului, Andrada și Alexandra au pornit o ceartă de zile mari, cu multe jigniri și injurii, scandal care s-a soldat cu părăsirea platoului. Aprige la manie, totul a pornit de la un eveniment minor, o pedeapsă pe care băieții au primit-o în glumă și, din păcate, la care a fost supusă chiar și Andrada.

Alexandra a respectat pedeapasa întocmai și a încuiat ușa de la baie, fără să ceară părerea și celorlalte fete care aveau dreptul să refuze. Cum decizia a luat-o singură, fără s ă se consulte și cu alte persoane, Andrada răbufnit, mai ales că avea nevoie să folosească spațiul respectiv.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat?! Cine i-a dat de gol

Andrada de la „Puterea Dragostei” a spart ușa de la baie și a părăsit platoul! Concurenții au rămas muți de uimire

Nervoasă la culme, Andrada îi spune Alexandrei: “Deschide! Mă duc la baie! Alexandraaaa, deschide pentru că vreau să merg la baie! Sparg ușa! Vreau să mă duc la baieeeee!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum Alexandra a ignorat-o total, Andrada a luat chip de nebunie și a spart pur și simplu ușa! Dacă scandalul nu era deja complet incendiar, bruneta de la „Puterea Dragostei” a părăsit și platoul de filmare.

Un concurent a declarat: "Eu v-am spus că o să spargă ușa!", iar alții au râs continuu.

Maria: “Nu vine Alexandra să ne spună ce să facem și ce să nu facem! Să nu uităm că noi avem și dreptul să refuzăm pedepsele!”

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

Andrada: “Eu nu sunt la pușcărie aici, că să vină să îmi spună mie Alexandra: Ieși la baie de câte ori vreau eu! Tu nu faci ambiții cu mine! Faci ambiții cu cine-ți permite, dar nu cu mine! La baie merg de câte ori vreau eu!”

Cristina Mihaela, revnita în platou are o remarcă incredibilă: “E șocant ce văd aici!”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies