Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei, dar s-au ținut de cuvânt! Ce surpriză au foștii concurenți?

andrada si cazi puterea dragostei
Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei și sunt în continuare împreună

După ce Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei, cei doi au dorit să le prezinte tuturor noul membru al familiei.

Cristina Mihaela i-a anunțat pe concurenții de la Puterea Dragostei că Andrada și Cazi vor părăsi casa iubirii, însă trebuie să se țină de cuvântul dat. După eliminarea din competiție, cei doi le-au arătat tuturor noul membru al familiei.

Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei dar s-au ținut de cuvânt

Andrada și Cazi au părăsit Puterea Dragostei, dar își trăiesc povestea de iubire departe de certurile din casă.

Frumoasa brunetă le-a arătat tuturor fanilor de pe rețelele de socializare noul membru al familiei.

Andrada a vrut să le facă o surpriză celor prezenți în online și i-a anunțat că un nou membru al familiei le va fi alături de acum înainte. Internauții au crezut că este vorba despre un copil, însă bruneta le-a arătat imediat...un cățeluș.

Citeste si: Câștigător Survivor, despre partidele de amor dintre concurenți: "Astfel de lucruri au avut loc”

andrada puterea dragostei
Andrada de la Puterea Dragostei le-a arătat tuturor noul membru al familiei[Sursa foto: Instagram Andrada]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Bine ai venit, Luna”, a scris Andrada pe rețelele de socializare.

Cristina Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, o vedea pe Andrada în finala emisiunii, astfel că a fost extrem de tristă când a aflat de plecarea celor doi.

Citeste si: Olimpia Melinte, actrița din "Vlad", a născut pentru a doua oară!

„Mai mult decât orice, mie îmi este extrem de greu să te văd aici. Sinceră să fiu, eu nu vreau să îmi iau la revedere de la tine. Cu tine am început aventura asta. Ai fost printre primele fete care au intrat în casă, acum nouă luni.

andrada puterea dragostei
Andrada de la Puterea Dragostei a primit mai multe cartonașe galbene de-a lungul timpului[Sursa foto: Instagram Andrada]

Ai fost lângă mine, iar acum eu îmi iau la revedere de la tine. Au fost dimineți în care mă distram copios când dansai, când reacționai. Nu pot să îți doresc decât să fii fericită, să fie alegerea vieții tale. Să fii fericită pe vecie și să fii așa cum te-am cunoscut, Andrada care era gălăgioasă, veselă, puternică, frumoasă. Sincer, mi-aș fi sorit să ajungi în finală, pentru că meritai.

Nu știu de ce ai clacat, unii dintre voi ați pornit la drum cu mine și mi-e greu să vă las să plecați. Ați luat parte la visul meu, cum și eu am luat parte la visul vostru”, a mărturisit Cristina Mihaela.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație? "Ar trebui să ne cunoaștem"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies