Andreea Bălan, declarații halucinante la adresa Vivianei Sposub și a lui George Burcea: "M-a terfelit în ultimul hal"

andreea balan declaratii viviana sposub si george burcea
Andreea Bălan a avut o reacție neașteptată la adresa unei fane pe rețelele de socializare

Andreea Bălan a rămas fără grai atunci când a aflat că unul dintre fani îi apreciază pe George Burcea și pe Viviana Sposub. Cum a reacționat vedeta?

Andreea Bălan și-a ieșit din fire pe rețelele de socializare, acolo unde o fană i-a declarat că o apreciază atât pe artistă cât și pe George Burcea și Viviana Sposub. Ce a spus cântăreața?

Andreea Bălan și-a ieșit din minți pe rețelele de socializare

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România, asta datorită faptului că de atâția ani reușește să-și țină publicul aproape și scoate hituri după hituri. 

Acum, vedeta ține legătură cu cei care o iubesc prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde toată lumea îi lasă comentarii și îi distribuie postările.

Citeste si: Andreea Bălan, primele declarații despre Elena Marin „Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate!”

andreea balan cearta cu fanii
Andreea Bălan nu vrea ca fanii ei să aibă aceeași apreciere pentru fostul soț și iubita lui, dar și pentru ea[Sursa foto: Instagram Andreea Balan]

Recent, o fană i-a mărturisit Andreei Bălan că o apreciază atât pe ea cât și pe George Burcea și Viviana Sposub. Acest lucru nu i-a căzut tocmai bine cântăreței, dat fiind faptul că și-a ieșit imediat din

minți și a rugat-o pe respectiva persoană să nu-i mai urmărească pe cei doi amorezi, dacă într-adevăr o apreciază pe ea ca artistă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Speak și Ștefania s-au despărțit?! Ce au observat fanii?

andreea balan si fanii
Andreea Bălan i-a spus unei fane că îi va da block pe Instagram dacă îi va mai aprecia pe George Burcea și Viviana Sposub[Sursa foto: Instagram Andreea Balan]

„Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu

e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”, i-a spus Andreea Bălan fanei ei.

Andreea Bălan nu concepe ca fanii ei să fie și fanii fostului soț, care, pretindea ea, i-a făcut viața un calvar.

andreea balan mesaj
mesajele pe care Andreea Bălan i le-a transmis fanei ei[Sursa foto: Fanatik.ro]

„Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, a continuat Andreea Bălan.

De asemenea, cântăreața i-a spuse fanei să șteargă orice comentariu a lăsat vreodată pe paginile de socializare ale celor doi.

„Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor”, a mai spus Andreea Bălan.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Logodnicul Elenei Marin, despre parcursul Faimoasei la Survivor 2021: "Se pare că oamenii apreciază..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies