Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”
Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

Andreea Esca a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni mămică și care este relația cu cei doi copii în prezent.

Andreea Esca, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare de știri, are o carieră de succes și o familie fericită, de care este mândră de fiecare dată și cu care are o relație specială. Invitată în cadrul podcastului Laude-Reut, prezentatoarea a fost întrebată despre relația cu copiii ei și ce anume și-a dorit să aibă prima dată când a rămas însărcinată. Aceasta spune că probabil din educația de la acea vreme, ea și-a dorit foarte mult să aibă un băiat și chiar a fost dezamăgită în momentul în care la ecografie i s-a spus că va fi fată. 

„Când am rămas gravidă prima dată, îmi doream foarte mult să fac un băiat. Și asta cred că din educația vremurilor respective că trebuie să ai un băiat, habar nu am, nu știu de ce. Când mi-a zis că am fată la ecografie… Soțul meu era foarte fericit, i-am zis că nu știu de ce e atât de fericit. „Că eu vreau fată.” „Dar trebuie să avem un băiat.”
A fost așa o prostie, pentru că după, când s-a născut Alexia și a început să crească, mi-am dat seama că sub nicio formă pe lumea aceasta nu mi-aș fi dorit să nu am o fată.”,
a spus Andreea Esca.

Care este relația Andreei Esca cu cei doi copii ai săi

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”

Alexia Eram și Aris Eram
Alexia Eram și Aris Eram[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”

În momentul în care Alexia s-a născut și a început să crească, și-a dat seama că este cel mai frumos sentiment și că nu și-ar fi imaginat vreodată în această viață să nu aibă

o fiică. Când a venit pe lume și Aris, a fost împlinită deoarece și-a văzut și visul cu ochii de avea  un băiat. Spune că se înțelege cu Alexia din toate punctele de vedere, deoarece este mult mai apropiată de cum este ea, dar are o legătură specială și cu Aris, chiar dacă este mult mai diferit față de mama lui.  „E ceva superb, nu există așa ceva, de aceea spun, nu aș putea să zic.
După, când l-am făcut pe Aris, mi s-a părut tare că am și eu un băiat. Mă înțeleg foarte bine cu Alexia, cred că sunt mult mai aproape de cum este Alexia și atunci ne înțelegem foarte bine din toate punctele de vedere. Aris este diferit de mine din multe puncte de vedere, dar am o afecțiune care cred că e normală, el e mai șarmant, are foarte multă carismă.”,
a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Andreea Esca
Andreea Esca[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Andreea Esca, o împătimită a petrecerilor, încă din adolescență! Sfatul prețios primit de la mama sa: „Să îmi aleg o profesie unde să fie distracție tot timpul, să râd.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies