Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”

Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”
Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”

Prezentatoarea TV vrea să aibă alături persoane în care poate avea încredere.

Andreea Esca este o persoană foarte dezinvoltă, care de-a lungul timpului, atât prin prisma meseriei sale, cât și prin felul său de a fi, a reușit să strângă numeroși prieteni în jurul său. Cu toate acestea, jurnalista este destul de selectivă atunci când vine vorba de persoanele în care are încredere.

Invitată în cadrul podcastului „Ce mai zici?”, Andreea Esca a vorbit deschis despre calitățile pe care trebuie să le aibă un prieten pentru ea și a povestit cum au fost anii de liceu.

Andreea Esca, despre calitățile pe care trebuie să le aibă prietenii săi

Citește și: Andreea Esca, despre importanța sportului în viața copiilor și ce anume înseamnă pentru ea și pentru familie. “Trebuie să știi neapărat un sport de vară și un sport de iarnă.”

Cum își alege Andreea Esca prietenii?
Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Andreea Esca, un părinte strict! Ce educație le-a oferit jurnalista copiilor săi: „Au avut niște limite care nu au fost negociabile. Părinții nu ar trebui să fie prietenii copiilor.”

Jurnalista are nevoie în preajma sa de oameni cu simțul umorului, de încredere și care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea.

Eu, de exemplu, primul lucru pe care îl am în vedere este să aibă simțul umorului.

Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează. Să fie o persoană de încredere. Pe urmă să aibă aceeași energie cu tine, aceeași dinamică, pentru că altfel nu ai cum să fii în ritm. Să aveți aceleași preocupări .”, a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca vorbește despre perioada liceului

Cum își alege Andreea Esca prietenii?
Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV își aduce aminte cu bucurie de perioada liceului, atunci când era înconjurată de prieteni, alături de care făcea activități memorabile.

De asemenea, în ciuda regimului strict care era la vremea respectivă, Andreea Esca își aduce aminte cu bucurie și de foștii săi profesori.

Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid așa. Într-un sistem mai relaxat poate că aș fi avut mai mult chef de unele și de altele. Mie mi-a plăcut foarte mult perioada liceului, gașca pe care am avut-o atunci și activitățile pe care le făceam.

Am avut profesori foarte buni de care ne atașam și care erau chiar ok. ”, a mai spus jurnalista.   



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies