Andreea Mantea dă detalii despre iubitul ei în cel mai nou episod al show-ului "Trăiri alături de Andreea Mantea"

andreea mantea declaratii iubit
Andreea Mantea face declarații despre iubitul ei

Dacă fanii Andreei Mantea erau nerăbdători să afle mai multe despre iubitul vedetei, acum curiozitatea li se va risipi, pentru că prezentatoarea TV a oferit primele detalii despre partenerul său.

"Trăiri alături de Andreea Mantea" este cel mai nou show de televiziune difuzat de Kanal D. În fiecare luni seară, de la ora 23.00, Andreea Mantea își expune viața personală cu bune și cu rele, toturor celor care o urmăresc. Astfel, în cel mai nou episod al reality show-ului, bruneta face anumite dezvăluiri despre cel cu care își împarte viața. 

Citeste si: Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

Andreea Mantea povestește despre iubitul ei

Luni seară, printre momentele trăite alături de fiul ei, David, Andreea Mantea l-a scos la iveală și pe partenerul de viață. 

andreea mantea iubit
Andreea Mantea vorbește sincer despre iubitul ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Astfel, Andreea Mantea povestește că în fiecare dimineață bea un pahar de apă pe stomacul gol, iar cafeaua o servește dintr-o cană pe care scrie "jumătatea bună".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”

Bruneta se gândește la momentul când îl va prezenta telespectatorilor pe iubitul ei, în cadrul show-ului "Trăiri, alături de Andreea Mantea". Deși aceasta nu a vrut până acum să dea în vileag cine este cel care i-a furat inima, se pare că secretul va fi dezvăluit în curând.

andreea mantea iubeste
Andreea Mantea este mai fericită ca niciodată[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!", a spus focoasa brunetă.

Citeste si: Andreea Mantea, cele mai dragi cuvinte despre mama sa, într-o caracterizare înduioşătoare “La fel ca mine, si ea este extrem de sensibilă, dar şi foarte puternică, în acelaşi timp!”

Fiul Andreei Mantea izbucnește în plâns

În același episod al emisiunii, David, fiul Andreei Mantea, plânge după mama lui. Vedeta își rezervă câteva ore pentru a ieși în oraș, dar fiul ei nu poate suporta plecarea mamei.Deși

Andreea Mantea este ajutată deseori de mama ei în creșterea fiului, David își dorește ca mama să nu plece la distracție.

Toate etapele din viața personală a Andreei Mantea, pot fi urmărite în fiecare luni seară pe Kanal D, de la ora 23.00 sau online pe kanald.ro.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Andreea Mantea, pusa de David in fata unei alegeri dificile: “Ma abtin cu greu sa nu plang in fata lui”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies