Deea de la Puterea Dragostei s-a dat de gol! Și-a găsit marea iubire în afara emisiunii!

Deea de la Puterea Dragostei
Andreea Ghinescu de la Puterea Dragostei

Iată ce a declarat Deea despre cel care i-a furat inima. Nimeni nu se aștepta!

Fosta concurentă de la "Puterea dragostei", Andreea Ghinescu, cea despre care toți băieții din competițe spuneau că le este ca o prietenă, și-a găsit dragostea. 

Ce dezvăluire a făcut Deea de la "Puterea dragostei"?

Deși pentru Andreea Ghinescu drumul la "Puterea dragostei" n-a fost unul foarte lung, se pare că bruneta duce o viață perfectă. Este stabilită în Irlanda împreună cu fratele ei, și dorește să stea cât mai departe de ochii celor care vor să o judece.

Cât timp a făcut parte din show-ul "Puterea dragostei", difuzat de Kanal D, Deea nu a avut prea mult noroc. Nu doar că era văzută de toții bărbații ca fiind o prietenă, dar aceștia o numeau și "mamă", după cum bine a declarat fosta concurentă.

Deea și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei
Deea și Bogdan au vorbit cu fanii lor pe rețelele de socializare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea a vrut să aibă o relație cu Bogdan Iordache, un alt fost concurent al emisiunii, dar acesta nu i-a împărtășit sentimentele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Recent însă, Deea a vorbit cu Bogdan Mocanu, pe o rețea de socializare, acolo unde a fost urmărită de fanii din întreaga țară.

Andreea Ghinescu a făcut o glumă și a spus că și-a găsit iubirea  după ce a părăsit competiția "Puterea dragostei". 

bogdan mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu și Andra Volos pe vremea când formau un cuplu[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Deea: Bogdan n-a făcut (n.r relație în afara emisiunii), eu sigur am făcut. Știi ce n-a știut multă lume? Eu am trăit o poveste frumoasă în Turcia, dar lumea a dormit.

Bogdan Mocanu: Tu ți-ai găsit un turc acolo?! Ce nebună ești! O sun acum pe doamna Mantea să intre pe live", sunt câteva dintre vorbele pe care și le-au adresat cei doi foști concurenți.

Deși și-a mărturisit iubirea public, Deea a spus imediat că a glumit, dar fanii cu siguranță nu au crezut-o.

Bruneta a mai spus că este singură de trei ani de zile și că  speră să schimbe acest lucru într-un viitor apropiat deoarece își dorește stabilitate pe plan emoțional.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Bianca Comănici a dezvăluit cum trece peste probleme! Cine îi este alături?! Cuvintele ei sunt emoţionante!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies