Andreea Marin a vorbit deschis despre femeile care nu își fac o carieră! „Eu cred foarte mult și în cariera de acasă. Sunt atâtea femei care fac o muncă atât de prețioasă pentru familiile lor.”

Andreea Marin a vorbit deschis despre femeile care nu își fac o carieră! „Eu cred foarte mult și în cariera de acasă. Sunt atâtea femei care fac o muncă atât de prețioasă pentru familiile lor.”
Andreea Marin a vorbit deschis despre femeile care nu își fac o carieră! „Eu cred foarte mult și în cariera de acasă. Sunt atâtea femei care fac o muncă atât de prețioasă pentru familiile lor.”

Prezentatoarea TV preferă să nu judece femeile care sunt nevoite să stea acasă.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară, care este de mulți ani în lumina reflectoarelor, timp în care a reușit să câștige simpatia și admirația publicului și să își croiască o carieră de succes în această industrie.

De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a abordat diferite subiecte de dezvoltare personală, fiind un model pentru multe femeie și dând dovadă de eleganță, feminitate și asumare.

Invitată în cadrul podcastului „Bookmedia cu Natașa A. Culea”, vedeta a abordat diferite subiecte din viața sa profesională, dar și personală, vorbind deschis despre situațiile în care o persoană este nevoită să aleagă viața personală în detrimentul celei profesionale.

Citește și: Cum a ajutat-o pe Andreea Marin frumusețea în viața și cariera sa? „Au fost momente când frumusețea a însemnat atracție pentru public.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Andreea Marin, despre atmosfera din familie în copilăria sa și temerile din prezent cu privire la fiica ei. “Ai uneori și coșmaruri, nu e ceva ce alungi așa ușor din mintea ta”

Ce crede Andreea Marin despre femeile casnice?

Atunci când vine vorba de viața profesională, este evident faptul că „Zâna surprizelor” are o carieră de succes și o viață profesională destul de activă.

Pe de altă parte, nici viața sa personală nu lasă de dorit, având o fiică minunată și o relație de lungă durată.

Cu toate acestea, Andreea Marin susține că ea nu judecă femeile care pun pe primul loc viața personală și aleg să fie casnice sau sunt nevoite să facă acest lucru. Prezentatoarea TV consideră, însă, că este important să existe un echilibru între cele două.

Eu cred foarte mult și în cariera de acasă. Sunt atâtea femei care sunt casnice, dar care fac o muncă atât de prețioasă pentru familiile lor, pentru copiii lor. Poate sunt nevoite să rămână acasă. Poate au un necaz, poate au un om drag de care trebuie să se ocupe de sănătatea acestuia, care este șubredă. Nu poți să judeci lucrurile acestea. Da, pentru echilibru, generic vorbind, eu cred că este important să avem partea noastră de viață personală, dar și partea noastră de viață profesională.

Există cazuri și cazuri. Nu poți judeca așa în mod egal toate situațiile. ”, a spus Andreea Marin.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Motivele de ceartă dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Ce face artista atunci când este nervoasă pe soțul ei? „Dacă o întrebi, de ce o întrebi, dacă nu o întrebi, nu-ți pasă.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies