Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină

Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină
Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină

Cum se simte Andreea Marin după ce s-a infectat din nou cu Covid-19. Vedeta a dezvăluit că este a doua oară când trece prin boală.

Andreea Marin și-a îngrijorat fanii, după ce a postat o imagine din locuința sa. Frumoasa vedetă s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de Covid-19.

Andreea Marin a dezvăluit cum se simte, dar și cât mai are de stat în carantină. În plus, fosta prezentatoare TV a mărturisit și la ce medicament a apelat pentru a se simți mai bine, în afară de tratamentul prescris de medic.

Ei bine, este vorba despre supa pe care i-o pregătea mama sa în copilărie și care i-a adus alinare și o stare mai bună în aceste zile dificile.

Citeste si: „Pe mine nu mă destabilizează trei amețiți”. Andreea Marin, despre cum a reușit să facă față greutăților din viață! Ce sfaturi a oferit vedeta

Andreea Marin
Andreea Marin s-a imbolnavit de Covid-19[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Unii se urăsc pe vecie”. Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire

„Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid – nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit – și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior.

Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate. Iar dacă nu ați citit cartea „Supă de pui pentru suflet” (de fapt, e o serie semnată de autorii Jack Canfield și Mark Victor Hansen), e o bucurie pe care o recomand cu drag! Sănătate și suflet bun!”, a fost postarea Andreei Marin.

Andreea Marin, infectată pentru a doua oară cu Covid-19

Anul trecut, în septembrie, Andreea Marin a mai avut de depășit un hop după ce s-a îmbolnăvit prima dată de Covid-19. Aceasta a dezvăluit că a mers în străinătate pentru niște filmări și probabil că acolo s-a infectat.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

 

Andreea Marin
Andreea Marin se afla in carantina[Sursa foto: Facebook]

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând.
N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă”, a povestit, atunci, Andreea Marin.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bogdan Mocanu, înapoi la fosta iubită?: „ A venit la mine zilele trecute”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele cu care se confruntă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies