Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?

Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?
Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?

Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?

Cum Andreea Pirui de la ”Puterea Dragostei” se poate lăuda cu forme la care tânjesc mulți bărbaţi, numele ei pare să fie un adevărat magnet pentru căutările în Google, mai ales când este asociat cu o activitate care implică senzualitatea.

Din acest motiv, probabil, de curând, pe diverse portaluri care au filmulețe mai mult sau mai puțin explicite cu actrițe din lumea filmelor pentru adulţi au apărut o serie de filmări cu blondina Andreea Pirui.

Citeste si: Cum arată fosta iubită a lui Livian de la Puterea dragostei în costum de baie! Imagini incendiare cu Teodora

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce să mai spun, am văzut și eu filmările”, ne-a explicat tânăra de la ”Puterea Dragostei”.

Dar, chiar dacă este extrem de supărată pe acest subiect, Andreea Pirui de la ”Puterea Dragostei” are totuși un motiv să fie liniștită.

Am văzut filmările, cu atenție, și sunt sigură de un lucru: nu sunt eu. Măcar că eu nu am tatuajele acelea. Oricum, sunt foarte deranjată că se folosesc de numele meu ca să își promoveze filmele acelea, dar nu știu cum să procedez pentru a scoate imaginile acelea din online.

Oricum, nu sunt eu, ar fi fost culmea să fiu filmată în asemenea momente ”, ne-a spus Andreea Pirui de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Subiecte BAC 2024 Matematică și Istorie: La ce oră se publică baremul pe EDU.ro pentru proba obligatorie a profilului?- stirilekanald.ro

Andreea Pirui are o relaţie cu Marius

Frumoasa Andreea are o relaţie, de câteva luni, cu Marius. Legătura lor amoroasă nu a fost însă lipsită de năbădăi, certuri şi împăcări, ba chiar tânărul a fost acuzat şi de infidelitate. În scandalul filmărilor indecente însă, concurentul de la Puterea Dragostei a fost alături de prietena lui şi a susţinut că femeia blonda din imaginile respective nu este Andreea.

Andreea Pirui, acuzată, acum ceva timp, că a mers la emisiune sub influenţa băuturilor alcoolice

Înainte de emsiune toți concurenții au consumat câte un pahar. Și cam asta a fost, nu e gaură în cer. Nu am fost moarte de bete nici eu nici Denisa. Am fost și obosite, stresate, nervoase, nu vreau să scot în fața nimănui, doar vă spun adevărul.

Așa că nu mai judecați de acasă. De acasă se vede altceva. Și după, voiam bineînțeles cu acordul staff-ului, să își țină Ella ziua. Dar cum Marius a fost eliminat, nu am mai avut niciun chef și am lăsat-o baltă ”, le-a explicat Andreea Pirui fanilor de pe Instagram, acum ceva timp.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Propunere șoc a unui fost concurent de la Puterea dragostei! A chemat două colege să se mute cu el

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies