Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", despre atacul asupra soțului ei: "Soțul meu este..."

andreea tonciu declaratii sot
Andreea Tonciu este îngrozită după ce soțul ei a fost atacat în trafic

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" trece prin momente cumplite. Soțul ei a fost atacat cu un cuțit, în trafic.

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a declarat că soțul ei este internat de urgență la spital după ce a fost înjunghiat în trafic. La scurt timp, vedeta povestea că nu poate intra să-l vadă pe tatăl fetiței din cauza restricțiilor impuse de COVID-19.

Andreea Tonciu, despre atacul soțului

Andreea Tonciu spune că nu a putut intra să-și vadă soțul din cauza pandemiei de COVID-19, însă este extrem de tulburată din cauza evenimentului care s-a întâmplat.

Citeste si: Ștefania Suciu de la Bravo, ai stil! a dezvăluit sexul bebelușului şi radiază de fericire! Felicitări, femeie frumoasă!

Atât ea, cât și soțul și fiica ei ei se aflau în trafic, când un bărbat l-a atac pe Daniel Niculescu cu un cuțit. Cei trei stăteau în mașina personală, la semafor, când un necunoscut a avut o ieșire nervoasă și a început să îl atace pe soțul fostei concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities" în văzul tuturor.

andreea tonciu sot atacat
Andreea Tonciu este disperată după ce soțul ei a fost atacat[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Tonciu suferă cumplit și până nu-și va vedea soțul nu va respira ușurată. "Ca să vedeți ce se poate întâmpla în România.. Asta este.. Soțul meu este într-o stare foarte gravă.. Acum trebuie să mergem la alt spital, pentru că are probleme!", a declarat Tonciu.

Citeste si: Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

Andreea Tonciu a postat pe rețelele de socializare cum Daniel este preluat de medici, dar și faptul că fetița celor doi se afla în mașină când s-a produs incidentul.

andreea tonciu atac sot
Soțul Andreei Tonciu se află internat în spital după ce a fost atacat în trafic[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

„Deci, în 2020, mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie! Te atacă cu cuțite! N-am văzut așa ceva...

cine atacă cu cuțite! În ce lume trăim, fraților?! În junglă? Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a relatat Andreea Tonciu pe când se afla la fața locului.

Andreea Tonciu își va ține fanii la curent cu evoluția soțului ei, însă până atunci vedeta speră să afle vești cât mai curând posibil pentru a-și reveni din sperietură.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies