Andreea Tonciu, declarație de dragoste pentru soțul ei după ce s-a zvonit că divorțează: „Tot ce iubesc...”

Andreea Tonciu, prima declarație după ce a zis că divorțează
Andreea Tonciu, prima declarație după ce a zis că divorțează

Bruneta și-a schimbat radical decizia după ce s-a spus că vrea să divorțeze de soțul ei, Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul autohton! A muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel, iar acum se bucură de toată atenția sutelor de mii de fani pe care îi are și pe care, bineînțeles, îi ține la curent cu tot ceea ce face, fie că e vorba de viața personală sau de proiectele în care este implicată.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Încercam să uit, dar nu am putut”

Andreea Tonciu și Rebecca, fetița ei.
Andreea Tonciu și Rebecca, fetița ei.[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu, prima declarație după ce s-a spus că divorțează

Bruneta și-a pus fanii pe gânduri în urmă cu ceva timp după ce a postat un mesaj mai puțin obișnuit pe Instagram! Cu toate că Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au mai avut momente când au luat în considerare despărțirea, cei doi au luptat cu toate forțele pentru a continua pe același drum împreună, mai ales că în viața lor a apărut și Rebecca, singura lor fetiță.

Ei bine, după tot acest episod, Andreea Tonciu și-a schimbat decizia radical, astfel că i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei. Vedeta a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Daniel Niculescu și de fetița lor, Rebecca, iar la descriere a ales să publice un mesaj cel puțin emoționant: „Tot ce iubesc”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fanii s-au bucurat enorm să îi vadă din nou împreună, ca o familie, astfel că au înroșit butonul de like și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, acolo unde i-au transmis brunetei toate gândurile bune.

Citeste si: Like Creața, noi detalii despre cea de-a doua sarcină: „M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Andreea Tonciu, prima declarație după ce a zis că divorțează
Andreea Tonciu, prima declarație după ce a zis că divorțează[Sursa foto: Instagram]

Andreea Tonciu își dorea să divorțeze de Daniel Niculescu?

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a publicat, în urmă cu doar câteva săptămâni, un mesaj în care atrage atenția tuturor femeilor, spunând că niciodată nu trebuie să accepte compromisuri atunci când un bărbat nu le oferă afecțiunea și dragostea de care au nevoie. Foarte atenți la orice detaliu, fanii vedetei s-au gândit din start că ar putea să facă referire la Daniel Niculescu, soțul ei, de care părea că își dorește să divorțeze.

„Dacă un bărbat nu te sună, este pentru că nu vrea să te sune, dacă nu te invită să ieșiți împreună, este pentru că nu vrea să te vadă.  Dacă te tratează urât, este pentru că nu-i pasă! Dacă te lasă să pleci, este pentru că nu vrea să fie cu tine. Când un bărbat spune nu sunt pregătit pentru o relație, chiar nu este momentul potrivit… Este pentru că pur și simplu nu te vrea.

Nu mai continua să joci jocurile lui confuze.  Nu îi mai găsi scuze. Atunci când un bărbat vrea să fie cu o femeie, rămâne cu ea, fără minciuni, scuze sau complicații. Oprește-te din a mai fi naivă! Pune-te pe tine pe primul loc!”, a scris aceasta pe Instagram.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj dur pe Instagram! La cine se referă fashion editorul: „Eu nu vă pot da decât block!”

Andreea Tonciu divorțează?
Andreea Tonciu divorțează?[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, vedeta le încurajează pe femei să pună punct relațiilor toxice și să își părăsească partenerii în momentul în care consideră că aceștia nu le oferă fericire.

„Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, cineva care nu te apreciază. Meriți un bărbat care îți știe valoarea și care luptă pentru tine, în fiecare zi. Oprește-te din a-ți frânge inima pentru cineva care probabil nu va fi la fel de bun pe cât te aștepți. Și dă-ți șansa de a fi cu adevărat fericită! Să fii cu cineva care, cu adevărat, te merită”, a mai spus Andreea Tonciu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies