Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele declarații după ce s-au împăcat: „Încercam să uit, dar nu am putut”

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au împăcat!
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au împăcat!

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în relația lor!

Alexandra și Codruț au format de la bun început unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Puterea dragostei, cucerind în totalitate inimile telespectatorilor. Alexandra a fost chiar favorita sezonului 3 a show-ului fenomen, fiind desemnată marea câștigătoare. Cu toate că fanii aveau impresia că nimic nu-i poate despărți, tinerii au avut momente în care s-au certat și chiar s-au separat, însă în final au găsit puterea de a-și mai acorda o șansă.

Citeste si: Anca Serea, cu perfuzii la spital! Ce s-a întâmplat cu soția lui Adi Sînă: „Am mari probleme...”

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au împăcat!
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au împăcat![Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra și Codruț, detalii despre marea împăcare

Invitați în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei”, găzduită de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, foștii concurenți de la Puterea dragostei și-au deschis sufletele și au vorbit sincer despre toată perioada în care au fost despărțiți, dar și despre cum au reușit să își mai acorde o șansă.

„A venit totul de la sine, a fost spontan totul.  A durat în jur de cinci minute. Am primit pe TikTok, de la Alex, o provocare în care să îl sun și să vorbim. Inițial, primise el aceeași provocare de la Alex, dar a avut orgoliul prea mare și nu a vrut”, a declarat Alexandra.

Citeste si: Marisa Paloma, clipe de panică înainte să nască! Ce a pățit tânăra: „Abia puteam să respir!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele reacții după ce s-au împăcat!
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele reacții după ce s-au împăcat![Sursa foto: Captură YouTube]

Cu toate că amândoi au dat semne că nu se vor mai întoarce niciodată unul la celălalt și chiar păreau că și-au găsit dragostea în brațele altor persoane, situația a fost cu totul alta. Codruț a mărturisit în fața telespectatorilor că deși nu arăta, el îi urmărea Alexandrei fiecare pas și chiar se gândea la împăcare.

„O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok.

Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură.

Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul”, a spus Codruț.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele reacții după ce s-au împăcat!
Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, primele reacții după ce s-au împăcat![Sursa foto: Captură YouTube]

De ce s-au despărțit, de fapt, Alexandra și Codruț

După cum au povestit chiar ei, cauza rupturii au fost certurile și neînțelegerile care le-au dat bătai de cap în ultima perioadă de timp. Chiar și așa, acum totul este perfect între ei, iar relația lor este mai frumoasă ca niciodată. Atât Alexandra, cât și Codruț speră ca de acum să reziste mai mult și să pună în aplicare planurile de viitor la care se gândesc de ceva timp.

„O să îl leg de pat dacă mai vrea să plece vreodată de lângă mine. Nu vreau să mai plece. Trei luni mi-a mâncat zilele”, a mărturisit Alexandra, într-o notă amuzantă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică: „Toate femeile s-au conectat cu copilul și la mine nu era așa!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies