Andrei Stoica de la Exatlon va deveni tătic pentru a treia oară

Andrei Stoica de la Exatlon va deveni tătic pentru a treia oară
Andrei Stoica de la Exatlon va deveni tătic pentru a treia oară

Andrei Stoica de la Exatlon va deveni tătic pentru a treia oară

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon, Andrei Stoica, va deveni tătic pentru a treia oară. Faimosul a anunțat, în exclusivitate, că soția lui va deveni mămică în curând.

Andrei va avea o fetiță, soția lui fiind însărcinată în luna a 6-a. ”Suntem foarte fericiți că vom avea o fetiță”, a spus Andrei Stoica în emisiunea "Ștafeta mixtă".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andrei Stoica este multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight. Andrei a fost și unul dintre concurenţii din Echipa Faimoşilor de la Exatlon, devenind rapid unul dintre cei mai iubiți participanți la show-ul de televiziune.

Citeste si: Raluca Bădulescu a comentat ţinuta Biancăi Drăguşanu de la cununia civilă! Rochia i-a atras cel mai mult atenţia! KFETELE EXCLUSIV!

Citeste si: Horoscop vineri, 2 august. Lacrimi amare pentru o zodie! Nici nu va știi ce s-a întâmplat

Citeste si: Anda Adam a "rupt" internetul în două după ce s-a pozat într-un costum de baie neobișnuit. Bărbații i-au dat like, femeile au criticat-o!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies