Anna Lesko, idee de mic dejun rapid și sănătos! Cum prepară vedeta omleta în formă de brioșe: „Durează 20 de minute, este extrem de bun și sănătos.”

Anna Lesko, idee de mic dejun rapid și sănătos! Cum prepară vedeta omleta în formă de brioșe: „Durează 20 de minute, este extrem de bun și sănătos.”
Anna Lesko, idee de mic dejun rapid și sănătos! Cum prepară vedeta omleta în formă de brioșe: „Durează 20 de minute, este extrem de bun și sănătos.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de mic dejun în formă de brioșe a Annei Lesko.

Anna Lesko a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o nouă rețetă, pe care a postat-o pe canalul său de YouTube. Vedeta a pregătit un mic dejun rapid, gustos și sănătos.

Așa arată micul meu dejun. Durează 20 de minute. Este extrem de bun și sănătos .”, a spus Anna Lesko pe YouTube.

Rețeta de omletă în formă de brioșe a Annei Lesko

Citește și: Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko: „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Citește și: Rețeta de biscuiți din ovăz cu vișine și alune de pădure a Annei Lesko. Un desert sănătos, ideal pentru cei mici! “Nu aș putea să vă descriu în cuvinte cât de frumos miroase.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Anna Lesko, pentru a pregăti acest mic dejun gustos și sănătos, avem nevoie de următoarele ingrediente:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  • un ou per brioșă (12 ouă în total)
  • un ardei kapia;
  • 3-4 bucăți de ciuperci champignon;
  • 2-3 bucăți de ceapă verde;
  • 100 grame de bacon;
  • sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Anna Lesko a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Dragii mei, vă propun un mic dejun rapid la cuptor .”, a spus artista pe YouTube.  

Prima dată vedeta a spălat și a tocat legumele, iar apoi le-a pus în formele pentru brioșe.

Apoi, a adăugat și cozile de ceapă verde și baconul, iar ulterior pe a pus câte un ou întreg în fiecare formă de brioșă, peste care a adăugat sare și piper după gust.  

Am tocat deja ardei kapia, ceapă, ciuperci champignon și le distribuim deja în formele de brioșe. Punem și un pic de cozi de ceapă verde. Un pic de bacon. Am scos grăsimea în mare parte .”, a spus artista pe YouTube.

După ce a terminat de asamblat brioșele, vedeta le-a pus la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 20-25 de minute.

Fetelor, este super mega rapid. 20 de minute durează. Nu prăjești absolut nimic. Totul la cuptor, sănătos, minunat .”, a mai spus Anna Lesko pe canalul său de YouTube.   



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Rețeta de pulpe de pui pe pat de legume a Nicoletei Voica: „Mie îmi place foarte mult pentru că se pregătesc toate împreună.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies